Okategoriserade

Träning, mos och mys

Idag har vi haft en jättemysig ledig dag tillsammans 🙂 Känns som vi har hunnit med massor idag. Långfrukost och sen gick jag och körde ett bodypump-pass medan Lucas och Jair stannade hemma och lekte. När jag var borta fick Lucas resterna av smoothien som fanns kvar från igår. Den gick åt snabbt!

När jag kom hem igen åt vi tacos samtidigt som vi matade Lucas med hemmagjord broccoli- och morotspuré med bröstmjölk. Jag tyckte inte att broccolin smakade så mycket men Lucas mumsade i sig både broccoli- och morotspurén. Jag tycker det har varit jättekul att laga mat till Lucas. Han gillar ju allt jag gör! Så idag har vi gjort tre nya puréer. En på sötpotatis, en på palsternacka och en päronpuré. Än så länge har jag inte gjort nån puré med fisk, kyckling eller kött. När behöver barnen få fisk, kyckling eller kött? Det är väl inte nödvändigt nu? Jag ammar ju fortfarande… Nån som vet?

20130929-195019.jpg

Nu myser hela lilla familjen på soffan tillsammans. Söndagsmys!!

4 Comments

  • Linda

    Vid 6 månader behöver barn mer näring än bara bröstmjölk. Har inte jättekoll på exakt vad men jag följer recepten i Andra mosboken och i en del recept som är from 6 månader är det kött i.

  • Kicki

    Det är för att bebisarnas järndepåer sjunker efter 6 månaders ålder, därför behöver de kött o annat med järn och näring. Men min tjej som är 7,5 månader gillar inget kött eller fisk förutom kalkon annars är hon vegetarian haha. Men barnmatsburkarna är ju berikade som tur är.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.