Video: Test av Babyliss Curl Secret

Jag har lovat bra länge nu att jag ska göra en video och visa er hur enkelt det är att locka håret med Babyliss Curl Secret. Nu har jag äntligen kommit till skott och här är videon! Svårare än så här är det alltså inte att locka håret 🙂

Jag har fått upp farten ganska bra och numera lockar jag håret på 30 min så nu fixar jag håret jämt till fest och även till vardags ibland 🙂 Till vardags håller jag varje lock i locktången lite kortare tid så att lockarna inte blir riktigt lika definierade 🙂

Läs gärna min testrecension här: Test av Babyliss Curl Secret

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här