Roligaste dagarna slutar alltid med gråt

Lucas mår mycket mycket bättre nu! Han säger själv till när han har ont och eftersom han inte har sagt det på ett par dagar så provade vi utan smärtlindring idag. Men det gick inte att vara helt utan så nu får han alvedon och det verkar ha varit tillräckligt 🙂 Han har varit en solstråle hela dagen och skrattat och busat som aldrig förr, men han åt sämre idag så han kanske fortfarande har ont ändå. Vi får se imorgon om han äter bättre då.

Vi bjöd hit Siranee, Tilda och lilla “Prim” på eftermiddagen. Vi har ju varit isolerade i över en vecka nu så det var skönt att få träffa vänner igen. Barnen hade jätteroligt tillsammans och det var så roligt att få träffa Siranee igen. Vi har inte setts sen dagen då hon födde lilla “Prim”. Men jag måste ändå säga att dagens höjdpunkt var att få mysa med lilla “Prim” som somnade på min mage. Hon måste vara det sötaste jag sett och hon väger absolut ingenting! Samtidigt som hon låg där och sov på min mage så sparkade/buffade min lilla bebis i magen, men Prim verkade lika nöjd ändå, det var väl som att sova på en vattensäng ungefär 🙂


Lucas var jättegullig och klappade och pussade på lilla Prim ❤️

När Siranee, Tilda och Prim hade gått så var Lucas alldeles utmattad, övertrött, busig och förtvivlad. Det är väl så, dom roligaste dagarna slutar alltid med gråt haha! Vi lyckades ändå hålla honom vaken till klockan 19.00 och då slocknade han på bara några sekunder!

Nu tror ni säkert att dom här två jämt sitter med paddorna (jag har ju nästan alltid ett sånt foto på dom), men faktum är att den enda gången som man kan fota dessa två tillsammans är med paddorna! Dom står liksom inte stilla en sekund!

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här