Har magen börjat sjunka?

Jag har ju lovat en jämförelse denna veckan så jag tänkte visa er magens förändring dom sista veckorna. Magen vecka 35 ser verkligen helt annorlunda ut jämfört med veckorna innan och veckorna efter. Vad tror ni hände där egentligen? Var det nån slags växtspurt eller var det magmusklerna som gav upp som barnmorskan trodde? Men vad har i så fall hänt nu efteråt, har magen börjat sjunka?
  Visst ser den annorlunda ut? Jag tycker den ser störst ut i vecka 35, mindre i vecka 36 och sen större igen i vecka 37. Men visst ser det ut som att den är lite längre ner om man tittar längst upp på magen?

Om man tittar tillbaka på skillnaden mellan vecka 34 och 35 så känns det nästan som att det är nåt fel på vecka 35 haha!!   

Det ska verkligen bli spännande att se om magen sjunker den här gången. Jag tycker det känns som den har börjat göra det för halsbrännan är lite lite lite bättre. Men jag får fortfarande uppstötningar när jag sover plant så jag måste sitta upp när jag sover och jag måste tänka på vad jag äter. Men det känns som Omeprazolen ger verkan längre tid och det är därför jag tror att magen är på väg att sjunka 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här