Vi har nått målet!

Vi har nått målet och lite mer därtill! Tillsammans har ni hjälpt oss att samla in 5905 kr till Ericles framtid! Vi har allt vi behöver för att kunna köpa både högtalare och visitkort! TACK TACK TACK! Vi kunde inte gjort detta utan er! Ni är guld!

Vi har redan varit och tittat ut en högtalare och till och med prutat på priset. Det behövs 1100 reais (ca 2800 kr) för den högtalaren och nu har vi pengarna som vi behöver. Vi kommer åka dit så snart som möjligt och jag kommer visa er allt här på bloggen 🙂

Eftersom det blev pengar över så undersökte vi även möjligheterna att göra visitkort här, men det är dyrt. Dom flesta här köper papper och går sedan själva till någon med skrivare men då blir det inte samma kvalitet som riktiga visitkort. Jag visade Ericles mitt visitkort och han blev alldeles förtjust så vi gjorde likadana till honom. Jag är säker på att han kommer sticka ut från mängden med dessa visitkort! Det här kommer bli toppen!!!! 🙂 Visst blev det snyggt?!

Skärmavbild 2018-01-05 kl. 20.19.32
Skärmavbild 2018-01-05 kl. 20.16.50

Och här kommer kvittot också 🙂

Supertack för alla bidrag! Jag kommer stänga insamlingen nu och ta bort telefonnumret. Jag kan inte tacka er nog för alla bidrag!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här