Brasilien

Var är Brunas mamma?

Jag har fått en fråga om var Brunas mamma är och eftersom jag inte har skrivit om det sen vi var här sist så tänkte jag berätta i ett eget inlägg.

Var är Brunas mamma?

Brunas mamma lämnade Bruna när hon var två år och sen dess har hon ytterst sällan besökt Bruna. När Brunas mamma och pappa gick isär så hade dom först delad vårdnad, men Brunas mamma och hennes nya kille behandlade Bruna väldigt illa. Bruna blev både slagen och inlåst i ett rum och det märktes tydligt att Bruna var rädd när hennes mamma kom hit för att hämta henne. Vi kom hit strax innan Bruna fyllde 3 år och då kom hennes mamma ibland och lovade henne en massa roliga presenter och aktiviter som hon skulle göra dagen därpå, men nästa dag syntes mamman inte till. När mamman kom så blev Bruna glad, men dom få gångerna som mamman försökte ta med Bruna nånstans så började Bruna hysteriskt gråta i panik när dom hade kommit en bit på vägen. Bruna ville bara följa med sin mamma om någon annan i familjen följde med för Bruna var rädd för att bli slagen igen. Detta var faktiskt en av dom första sakerna som Bruna sa till mig när vi kom hit den här gången.

Bruna 2 år och 11 månader

Förra gången vi var här så var vi här i 7 månader. Brunas mamma kom hit totalt 4-5 gånger, alltså inte ens en gång i månaden! Den här gången har hon inte synts till överhuvudtaget. Hon har inte varit här för att säga god jul, gott nytt år eller för att ens se hur hennes dotter mår. Ibland hör hon av sig till Brunas pappa, Jordai, för att fråga efter bilder på Bruna, men trots hans uppmaningar att komma och besöka Bruna så kommer hon inte. Idag har Brunas mamma ett nytt barn.

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.