Var är Brunas mamma?

Jag har fått en fråga om var Brunas mamma är och eftersom jag inte har skrivit om det sen vi var här sist så tänkte jag berätta i ett eget inlägg.

Var är Brunas mamma?

Brunas mamma lämnade Bruna när hon var två år och sen dess har hon ytterst sällan besökt Bruna. När Brunas mamma och pappa gick isär så hade dom först delad vårdnad, men Brunas mamma och hennes nya kille behandlade Bruna väldigt illa. Bruna blev både slagen och inlåst i ett rum och det märktes tydligt att Bruna var rädd när hennes mamma kom hit för att hämta henne. Vi kom hit strax innan Bruna fyllde 3 år och då kom hennes mamma ibland och lovade henne en massa roliga presenter och aktiviter som hon skulle göra dagen därpå, men nästa dag syntes mamman inte till. När mamman kom så blev Bruna glad, men dom få gångerna som mamman försökte ta med Bruna nånstans så började Bruna hysteriskt gråta i panik när dom hade kommit en bit på vägen. Bruna ville bara följa med sin mamma om någon annan i familjen följde med för Bruna var rädd för att bli slagen igen. Detta var faktiskt en av dom första sakerna som Bruna sa till mig när vi kom hit den här gången.

Bruna 2 år och 11 månader

Förra gången vi var här så var vi här i 7 månader. Brunas mamma kom hit totalt 4-5 gånger, alltså inte ens en gång i månaden! Den här gången har hon inte synts till överhuvudtaget. Hon har inte varit här för att säga god jul, gott nytt år eller för att ens se hur hennes dotter mår. Ibland hör hon av sig till Brunas pappa, Jordai, för att fråga efter bilder på Bruna, men trots hans uppmaningar att komma och besöka Bruna så kommer hon inte. Idag har Brunas mamma ett nytt barn.

Relaterade Inlägg

10 Kommentarer

 1. Fnulan

  Åh men lilla lilla kärleksfulla barn…. <3 Jag hoppas en dag att hon förlåter sin mamma men har förmågan att inte bry sig om hennes svek. Usch…. Pussa på henne från mig

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja, det är verkligen hemskt! Hennes mamma svek verkligen hela familjen när hon lämnade Bruna. Det var svårt att se Bruna lida pga vad hennes mamma gjorde, men jag hoppas att hennes mamma ångrar sig och att dom i framtiden får en bra relation.

   Svara
 2. Jennifer

  Så många barn det finns som har föräldrar som inte bryr sig… Förstår verkligen inte hur man kan överge sitt barn </3

  Hoppas Bruna mår bra ändå och att detta inte påverkar hennes mående i framtiden. Hon ska inte behöva lida av hennes mammas val.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Jag fattar inte det heller! Jag hoppas också att Bruna känner kärleken från resten av familjen och att hon en dag när hon blir mamma kommer värdesätta sin son/dotter lika mycket som hennes mamma borde ha gjort.

   Svara
 3. Lisa från Skåne

  Men lilla barn gör ont i hjärtat att höra hur hon blivit behandlad av mamman. Tur hon har pappa och andra som älskar henna och som gör att hon mår bra. Är det någon som vet hur det andra barnet mamman har blir behandlat?
  .

  Svara
 4. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Fy så sorgligt :(. Så hemskt det där att någon sådan bli mamma/pappa när någon annans högsta önskan är att bli mamma/pappa och inte kan istället :(.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här