Brasiliansk bikini

Tror dom flesta vet att brassar inte använder ”vanliga” bikinis. Jag har inte sett en enda brasilianska med en typisk svensk underdel. Även äldre, runt 50-55 år (äldre än så brukar inte vara på stranden), använder brasiliansk bikini. Brasiliansk bikini är alltså stringbikini. Dom flesta använder inte bikini som är lika liten som en stringtrosa, men underdelarna här är så små att dom täcker lite mindre än halva skinkorna. För att trosan ska sitta på plats viker brassarna in kanterna så att det blir som en stringtrosa. Om man inte gör det så kommer den ena sidan hela tiden kana in i rumpan, så små är bikinisarna!

När jag träffade Jair hade jag en hederlig svensk bikini och jag hade inga planer på att köpa en brasiliansk bikini trots att han tyckte jag var konstig. Han sa till och med att här kallar killarna sådana bikinis för kaffefilter! Men det var inte förrän det började komma andra turister till stranden som jag ändrade mig. Jag var så van vid att se brasilianskor med små bikinis att jag själv tyckte det såg konstigt ut när turisterna kom med svenska bikinis, trots att jag själv hade såna!!!!

Nu använder jag bara brasilianska bikinis när jag är här och i Portugal. Men jag använder inte min bikini riktigt så som brassarna. På nederdelen, brukar dom ha sidorna långt uppe ovanför höftbenen, det tycker jag ser knepigt ut så så gör inte jag…. Haha!!!!

20140206-184632.jpg

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Sara

    När du skriver om bikinis över höftbenen tänker jag på Glamour på 90-talet =). Brooke som ska bada i en pool och har nån slags guldbaddräkt som går långt över höftbenen, hua… =)

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här