Bra och dåliga nyheter

Vi har precis fått både bra och dåliga nyheter på samma gång. Dom dåliga nyheterna är att det inte blir nån resa till Thailand. Min mamma och syster kan inte åka och jag vill inte åka utan min mamma eftersom syftet var att vi skulle fira hennes 50-årsdag där. Detta betyder att vi blir bostadslösa och utan kläder om vi kommer hem den 23:e januari för då är vårt hus uthyrt.

Dom goda nyheterna är att vi kommer stanna här i ytterligare en månad! Det känns både bra och dåligt på samma gång. Vi såg allihopa framemot att åka till Thailand med min familj, men eftersom Jair inte träffar sin familj så ofta så känns det kul att vara kvar här också.

Vi vet inte exakt vilket datum som vi kommer hem igen men det blir förmodligen i slutet på februari så ni får gärna spara lite snö så att Jairs kusin kan få uppleva det 🙂 I Göteborg brukar det ju komma ett lass med snö i februari så vi får hoppas att det gör det i år också 🙂

Relaterade Inlägg

12 Kommentarer

 1. Sanna

  Det har knappt varit någon snö alls här i år (Norrköping), och vad jag har förstått så har det varit så i stora delar av landet. Kanske kommer snön längre fram?

  Kram Sanna

  Svara
 2. Emily Wallin

  Synd med ändrade planer men skönt att ni får möjlighet att förlänga er sommar en månad till ? Här i Sandviken har vi det kallt med snö nu iaf men det kan ju ändrats fort med några plusgrader. Oj vad ni kommer att uppskatta alla bekvämligheter i Sverige när ni kommer hem ☺?

  Svara
 3. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Tråkigt att det blev så med Thailand för er :).
  Om det inte finns snö så åk upp till Dalarna som Camilla här ovan föreslår 😀

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här