Väskan, hyn och fantastiskt spa!

Dagarna här på Bali går så fort! Vi har redan varit här i 5 dagar! Och för er som fortfarande undrar, väskan kom iförrigår. Vi var utan den i 3 dygn :-/ tur att den kom i alla fall för mina Exvuviance produkter låg i den och jag kände hur alla finnarna höll på att föröka sig 😛 Jag var tillslut tvungen att köpa en ansiktstvål och en dagkräm så att det inte skulle bli allt för illa. Tur att jag inte hann använda den så länge, för man skulle tydligen bli vit och vacker av den 😛 Vacker vill jag gärna bli (den är mot acne) men vit vill jag absolut inte bli!!! 

   

Alla produkter här är även oljfria och ja, det märks! Visst vill man kanske inte ha olja i ansiktet men man vill gärna ha nåt som återfuktar ordentligt och det ska hela kännas att ansiktet är återfuktat. Den här dagkrämen lämnade ansiktet snustorrt! Det var till och med strävt att smeka huden! Huuuu! Tur att väskan kom dagen efter jag köpte krämen.

Imorgon ska jag på spa:t här på hotellet och göra acne-ansiktsbehandling, rygg-acne och massagebehandling och fransk manikyr med gellack på tårna. Spat här på hotellet är superduperfint, idag gjorde jag ögonfransförlängning, brynfärgning och franskgelmanikyr på händerna. Det hela gick på 400 kr och då använde dom OPIs lack på händerna!!! Hela kalaset imorgon kommer gå på 600 kr! Fantastiskt! Tänk, jag som hade planerat göra fransar och naglar innan vi åkte, nu sparade vi massor av pengar!!

 

Typ sämsta selfien på mig, men det är omöjligt att ta kort i det här ljuset! Det här är i alla fall resultatet från idag 🙂 Jag har bara lite puder, lite rouge och lite mascara och eyeliner på underfransarna mer behövdes inte 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Siranee - Thaimorsan

    jepp cheap cheap. Det är bara passa på hehe och köra rubbet!

    Det första jag gör när jag kommer till Thailand så är det att fixa till mig, och så en gång till innan hemresan 🙂 Det är så billigt att gå till de inhemska skönhetssalonger och på hotellen är det bara lite dyrare. En hårtvätt för en tjuga å fixa barren innan utgång varje kväll var ett måste 🙂 men det var innan man hade barn haha. Nu får man skaffa sig en nanny, annars frågar alla ”var är ditt barn?… va? med pappan?” hehe… Det kunde ta 4 tim att fixa mig 😛

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här