Såååå nervös nu!!

Usch nu är jag ordentligt nervös. Till och med så nervös att jag darrar i hela kroppen!! Orolig att vi inte ska komma hela vägen fram till vårt drömresemål… Jag försöker att inte tänka så mycket men det är svårt. Så nervöst!! 

Just nu sitter vi och väntar vid gaten, snart är det ombordstigning 🙂 vilken kul flygplats Arlanda är, by the way 🙂 jag har aldrig varit på utrikes här förut 🙂 det fanns en kul klimatportal där vi fick känna på kyliga Alaska, stora Nyew York och varma Dubai 🙂 Lucas tyckte också det var jättekul 🙂 Bra att det finns något att göra när man ska vänta 4 timmar. Dom här 4 timmarna har faktiskt gått riktigt fort. Vi har tagit det lugnt, shoppat lite, ätit, Lucas har sovit och nu väntar vi på att få gå ombord på planet 🙂

  

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Loppan

  2 tips:
  – ni maste betala skatt nar ni lamnar landet, det var ocksa nagot nar vi kom fram tror jag.
  – taxi, ga igenom flygplatsen precis innan ni kommer ut i valkomst hallen sa finns ett taxi shack som tar bestallningar och sa moter ni taxin nar ni gatt ut genom sista dorren. Det blev absolut billigast.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack för tipsen! Minns nu efterhand att du skrev om det med taxi förut. Typiskt att jag inte tänkte på det nu när vi skulle ta taxin. Vi var så trötta efter allt krångel med den försvunna väskan att vi tog första taxin. Typiskt!!! Turist-misstag 😛 det blev 250 kr för oss 3 med 2 stora bagage, en surfbräda, 2 handbagage, barnvagn. Taxiresan tog 40 min så jag tyckte det kändes ok även om det säkert var snordyrt för att vara på Bali 😛

   Jag tror du tänker på att man måste betala visum när man kommer dit. Det visste inte vi, vi trodde fet var gratis, som när man åker till Brasilien. Visumet var gratis för svenskar men Jair fick betala. Va?! Ska man betala skatt!!! Vilket påfund!! Vet att det finns en sån ö utanför Brasilien också, men då meddelar dom så att man vet om det iförväg. Tack för att du skrev det till mig. Minns du hur mycket skatten låg på ungefär? Handlar det om typ tusen kronor eller bara nån hundralapp?

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här