Vi är på Bali!!

Kikar in för att säga: JAAAAA!!! Vi har landat!!!! Jag har aldrig nånsin varit så nervös förut!!! Det kändes som en stor lättnad att gå på planer och stenen liksom lyfta helt från bröstet när vi hade landat. Tyvärr så kom en av våra väskor inte fram, men det kändes inte som ett lika stort bekymmer i jämförelse med bekymrena vi har tampats med. Hoppas bara att väskan inte är borta. Det har Lucas väska så han är nästan helt utan kläder, men tur att jag hade tänkt till lite och packat uv-kläder i 3 olika väskor så nu klarar vi oss ganska bra ändå. Hoppas väskan kommer till rätta imorgon, flygplatsen skulle ringa till vårt hotell och uppdatera oss om hur statusen såg ut för väskan. Just nu tror dom att den är kvar i Bangkok för den har i alla fall inte kommit fram till Balis flygplats, det kunde dom se. 

När vi kom fram till hotellet så fick Lucas syn på poolerna nästan på en gång och det tog inte lång tid innan han hade övertalat pappa Jair att nu var det badtid 🙂 Jair och Lucas hoppade i plurret medan jag myste på välkomstdrinkar och checkade in 🙂

 

Sedan var det min tur att bada men då hade solen nästan gått ner så då tyckte jag det var kallt i poolen. Men Lucas plaskade tills han skakade och jag fick tvinga honom upp ur poolen! 😛 Jair stack ner en snabbis till stranden och surfade. Varken jag eller Jair har några skor, alla skor var i Lucas väska. Typiskt. Vi får köpa nya flipflops imorgon 🙂

Jahopp, klockan är 21.15 och mina pojkar sover sen en timme tillbaka. Jag ska nog ta och sova jag med 🙂 Ser framemot imorgon!!! 🙂

  

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

  • Emma - På Smällen!

   Ja sååå skönt!! Det är Lucas som är utan kläder, men han är ganska nöjd med att få gå runt i blöja 🙂 hittar inga klädaffärer för barn hur precis här.. Och jag och Jair är utan flipflops, imorse var alla affärer stängda, men i eftermiddags var en öppen så nu har jag flipflops 🙂

   Svara
 1. Jannice

  Vad skönt att ni äntligen är framme! 🙂 Jag hoppas det löser sig med väskan och att ni får en alldeles underbar semester!!
  Kram

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja så himla skönt!! Jag hoppas också att det löser sig! Börjar kännas nervöst nu!! 😛

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här