Värsta sämsta träningstipset

När jag var höggravid så köpte jag ett par nya jeans på nätet. Dom reades ut för cirka 70 kr (kommer inte ihåg exakt) så jag slog till! Min vanliga storlek var slut, men eftersom det var treggings så tänkte jag att dom kanske skulle passa ändå och om dom inte gjorde det så var inte det hela världen eftersom dom var såpass billiga. Två månader efter att Isadora var född så drog jag nyfiket på mig byxorna men fick inte ens upp dom över rumpan!! Dom var sjukt små! Enda sedan dess så har jag provat byxorna med jämna mellanrum med samma tråkiga resultat, senast var i höstas och då kunde jag stänga dom men det var inte skönt alls. Jag hade faktiskt börjat ge upp hoppet om att dom skulle passa, men så gjorde jag ett nytt försök nu efter ett par månader med ganska regelbunden träning och vet ni vad?! Nu passar dom!!! Vilken känsla!! Nu är detta mina favvojeans! Jag tror jag kommer bo i dom hela våren haha! 🙂

Egentligen brukar jag aldrig köpa för små byxor. Jag tycker nämligen att det är värsta sämsta träningstipset! Men ändå ser jag det då och då i tjej- och damtidningar. Vet ni hur nedslående det är att prova ett par för småbyxor när man nyss sett sig i spegeln och tycker att man har börjat få resultat. Man går från att känna sig nöjd och glad till att bli besviken över hur kroppen ser ut när man klämmer in stackarn i ett par toktajta jeans och allt bara hänger ut på sidorna och över linningen. Inte alls roligt 🙁 Ett bättre mål är i så fall att försöka komma i sina gamla jeans, men det kan även det bli svårt efter en graviditet eftersom höfterna kan ändras och förbli större. Jag har alltid haft ganska breda höfter och gått tillbaka helt efter graviditeterna, men det tog mycket längre den här gången. Jag tror nog att det tog cirka 9 månader för mina höfter att gå tillbaka helt. Det ska bli spännande att se hur alla kläder från förra sommaren sitter nu. Passar favvo-shortsen och kommer jag kunna dra upp dragkedjan på min finklänning? Jag är ruskigt nära mitt träningsmål och min trivselvikt så jag tror mina kläder kommer passa – tänk vilken stor garderob jag plötsligt kommer ha jämfört med förra året! Wihoo!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här