Magen 3,5 dygn efter FL

Här är magen 3,5 dygn efter förlossningen! Jag kan inte fatta det! Jag är helt chockad över hur snabbt min mage har återställt sig!!!

20130320-085604.jpg

20130320-085628.jpg

Kroppen är verkligen fantastisk!

Men jag är fortfarande otroligt svullen så jag har bara gått ner ynka 3 kg!!! Haha!! Ska bli spännande se om jag kissar ut all vätska sen och rasar i vikt eller om den blir kvar 😛 haha!!

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

 1. Emely Tuväng

  Fattar nu varför du lägger upp såna här bilder efter din förklaring och då är det ju en annan femma! 🙂 Skönt att du slapp bristningar.. på mig fick jag bristningar på magen SISTA veckan innan förlossningen förra gången, haha.. så typiskt! 😉 Kram!

  Svara
  • Emma

   Vad bra Emely att du förstod och inte trodde att jjag var nån ytlig typ 😛 Ja, jag är jätteglad för att jag slapp bristningar… men än kanske man inte ska ropa “Hej”, ha hört att en del får bristningar på magen när dom ammar istället pga av hormonökningen… Åhh va störigt att få bristningarna sista veckan! Så himla typiskt! Hoppas att du inte fick så många :/ Kram!

   Svara
 2. Sandra

  Super glad att jag hittade din blogg just nu! Är gravid och BF är i Juli och har länge velat läsa en blogg om livet hemma med en nyfödd! Nu har jag hittat den perfekta bloggen! Tack för det 🙂

  Svar från Emma: Åhh vad kul att du hittade hit!!! Grattis till pyret i magen 🙂

  Svara
  • Emma

   Hej! Det är en Boob Fast Food amningsbh och ja, den är troligt skön! Mina bröst har börjat bli rejält ömma nu men den är verkligen superskön så jag använder den hela tiden trots att den är alldeles gulfläckig nu med råmjölk 🙂 haha!!. Jag har skrivit en testrecension om den i bloggen. Den hittar du här: http://minbebis.com/blogg/emmaemma/test-av-boobs-amningsbh/ Jag kommer skriva en till testrecension sen om amning med den. Jag tycker den är toppenbra och verkligen värd sitt pris. Jag kommer nog köpa en till, kanske en storlek större när jag vet hur stora brösten blir.

   Svara
 3. snartmamma

  Emma din blogg är verkligen helt underbar!! Så himla glad att jag hittat hit!! Du skriver verkligen om allting som man undrar över, jag har precis passerat lite mer än halvtid nu och det börjar bli mer och mer verkligt för varje vecka som går. Super kul att läsa om hur det är nu i dagarna efter en förlossning. Och eran lilla bebis är jätte söt!
  Ser fram emot att få läsa din förlossningsberättelse 🙂 Kramar

  Svar från Emma: Tack och grattis till pyret i magen! vad kul du gillar min blogg och tycker att jag skriver om allt man undrar om!!! 🙂 kram

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här