Femte graviditeten,  Magen

Magen vecka 19 – bebis nr 4

Veckorna rusar förbi nu och jag mår hur bra som helst! Magen är fortfarande liten och ser knappt ut att växa, men på kvällarna så svullnar den ibland upp rejält. Nu är bebisen stor som en mango, det känns nästan ofattbart men väldigt coolt att tänka på! Nu är det ju inte heller långt kvar innan den skulle kunna överleva ifall den föds för tidigt 🙂

Jag tycker det är såååå roligt att jämföra magarna nu eftersom den här magen är så mycket mindre än William-magen. Jag hade ju förväntat mig att jag skulle bli större nu än med W snarare än tvärtom så känns liksom extra spännande. Här kommer magen alla fyra graviditeter:

img_1763
IMG_9683
img_5762
926c755c-7e6a-4c3a-ac73-6545a960de9b

Vecka 19 med Lucas – Isadora – William – bebis nr 4

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.