Magen vecka 32 – bebis nr 4

Nu är bebisen stor som en squash! Jag har förvärkar lite då och då under dagarna nu och har redan drömt om förlossningen flera gånger och i alla drömmar så startar förlossningen tidigare än beräknat. Vi får se om det blir så eller inte, min högsta dröm är ju att få en spontan förlossning denna gång så jag hoppas ju på det åtminstone. Jag längtar allt mer efter att få ut den lilla hyresgästen så att jag kan röra mig som jag vill igen, men när jag inte har ont så tycker jag fortfarande att det är ganska mysigt att vara gravid.

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Gittan

    Spännande med drömmar när man är gravid. Jag tror faktiskt till viss del de kan vara sanndrömmar. Har du drömt om kön? Det gjorde jag vid tre av graviditeterna. Första att de va en flicka och att vi döpte henne till Olivia, blev en Olivia ( ett namn vi inte hade på listan). Andra drömde jag inget. Tredje att de va en pojk och att förlossningen gick sjukt fort. Blev en sjukt snabb förlossning och ut kom en pojk. Fjärde drömde jag att könet inte gick att se oftast. Att jag inte visste och varje gång jag skulle kolla så vaknade jag 😝 drömde sen pojke någon gång och flicka nån gång, blev en flicka. Vi har aldrig tagit reda på kön så har alltid vart så spännande och jag har vart så nyfiken! 🥰

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här