Tredje graviditeten

Världens bästa ursäkt

Jag är verkligen sååå trött, jag minns inte att jag var så här trött när jag väntade Lucas, men nu är jag liksom aldrig pigg. Tur att jag i alla fall har världens bästa ursäkt haha!

Jair och Lucas har flyttat in till Lucas rum för att jag ska sova bättre och det har blivit mycket bättre. Men jag har ändå varit riktigt trött idag. Jag känner mig lite som en bebis när jag ligger på soffan och sover middag för andra gången haha! Först på förmiddagen och sen på eftermiddagen. Lucas har varit och simmat med Jair idag och då var jag vaken. Så när han såg mig somna igen så sa han ”mamma är trött” och la sig och kramade mig. Underbara gulliga unge! Hur kan man vara så liten, men ändå så gosig och omtänksam?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.