Gravidfika på stan

Nu är jag hemma igen från en 3 timmar lång gravidfika på stan. Vi var nästan 20 gravida som via Facebook bestämde träff idag. Alla var lite olika gångna och två gravida var beräknade till denna veckan! Jag tycker det är jättekul att komma ut och träffa andra gravida även fast jag faktiskt har två vänner som är gravida och ska ha nära mig. Jag kanske inte kommer hinna umgås med alla sen, men att stifta nya bekantskaper är aldrig fel. Och jag tycker verkligen att det skulle var roligt att träffa tjejerna som jag träffade idag igen.  När jag var gravid med Lucas så kände jag ingen annan som var gravid och jag kände heller ingen som hade barn. Men då hade jag ingen aning om att det fanns gravidgrupper på fb. Nu har jag många vänner med barn som jag har träffat under eller efter graviditeten med Lucas. Att ha barn måste vara den bästa boosten när man vill stifta nya bekantskaper!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här