Tredje graviditeten

Välkommen vecka 24

Idag hälsar vi vecka 24 välkommen! Nu måste jag nästan tänka efter innan jag säger vilken vecka jag är i. Tiden går så fort nu ju! När jag var i vecka 9 så hade jag stenkoll på det, nu har jag börjat glömma bort hehe!

  

 Tänk att det har gått hela 12 veckor sen som jag gick in i vecka 12! Så skönt att den där första jobbiga trimestern är över. Nu känner jag bebis sparka varje dag och det är ofta hicka därinne. Hela magen hoppar till lite för varje hick. Jag njuter verkligen av tiden nu, även fast jag också längtar väldigt mycket tills bebis kommer ut 🙂

I veckan ska jag börja fylla bebis byrå med alla kläder och saker 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.