Okategoriserade

Kräksjuka och gott kaffe

Igårkväll innan jag gick och la mig så kände jag på mig att jag nog redan hade blivit smittad. Jair hade redan lagt sig med Lucas så valde att lägga mig i Lucas säng istället. Men jag började inte spy, jäkla tur! Men jag har ont i halsen sen igår och har lite feber så immunförsvaret är inte på topp. Jair tog hand om Lucas hela natten själv och väckte mig inte ens när diarréerna hade satt igång. Jag är väldigt stolt och glad över att Jair fixar detta själv och han gör allt för att undvika att jag ska bli kräksjuk. Jag hjälper också till men än så länge är det Jair som har tagit hand om det mesta. Och för att undvika att vi blir smittade så kommer vi undvika att laga mat. Jair är därför iväg och köper Thaimat nu och imorgon blir det nog hemkörningspizza. Visst så äter man ju andra saker så det kanske inte hjälper, men jag och Jair gör i alla fall våra egna mackor m.m. så vi blandar inte varandras bakterier. Och vi har olika handdukar.

Jair har precis varit i affären och köpt flytande tvål till både badrummet och köket, vitpepparkorn som vi ska svälja hela och ahlgrens bilar som sägs hjälpa en att slippa vinterkräksjuka. Hoppas hoppas att vi klarar oss!

Min lilla sjukling har somnade för en stund sen. Han är alldeles matt stackarn och vill bara *kramas* hela tiden och sova på nån av oss. Han somnade på mig, men nu ligger han på soffan och sover medan jag passar på att dricka en kopp kaffe från min nya kaffekapselmaskin som jag fick i julklapp från jobbet! Herregud så gott kaffe det blev!!   

 

 

 Det var inte med några kaffekaplsar i julklappen så jag beställde kaplsar på en gång, men igår när jag öppnade skafferiet så såg jag att jag hade en kartong med Löfbergs Lila kaplsar som ska passa till Caffitaly kapselmaskiner. Jag öppnade förpackningen och tog en kapsel och provade och den passade!! Grymt!! 🙂

  

One Comment

  • Fröken M

    Stackare! Magsjuka är verkligen det värsta! Hoppas lilleman kryar på sig fort och att ni andra slipper spy!

    Vi bytte faktiskt ut vår nespresso maskin mot en Arvid nordqvist förra helgen. Och med Arvid nordqvist kapslar till är jag grymt nöjd!

    Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.