Okategoriserade

Tack för era svar om förlossningsstart

Förra lördagen frågade jag er hur era förlossningar startade och jag fick 19 svar! Tack så himla mycket! Det var jättekul att läsa om hur era förlossningar startade! Ni som är intresserade, kan läsa hela svaren HÄR.

Jag har gjort en liten sammanställning om hur era förlossningar startade:

9 startade med vattenavgång
4  startade med slemproppen
12 startade med värkar
1 startade med blödning

1 blev igångsatt (utan vattenavgång eller värkar innan igångsättningen)

Flera av er har fått värkar under natten, någon under kvällen och någon under tidig morgon. För dom som vattnet gick först var det två stycken som skrev att vattnet gick vid morgonkissen 🙂 Så nu varje morgon och varje gång jag vaknar på natten för att gå på toa så tänker jag: ”Är det nu vattnet går?” 😛 Hehe!!

Varje kväll när jag går och lägger mig så säger jag också till min kille att kanske kommer bebis inatt 🙂 Jag är liksom helt inställd på att värkarna kommer att komma under en natt om det nu är så min förlossning startar eller att vattnet går på morgonen. Jag tror inte alls att vattnet kommer att gå när jag är på stan eller så haha!!

 

3 Comments

 • Kiina

  Glömde skriva att mitt vatten också gick i och med att jag skulle upp och kissa på morgonen, spännande att det ändå hänt flera stycken 🙂 Det börjar ju dra ihop sig för mig med nu med nr två, så varje morgon så tror jag att det är dags igen 😉

  Svar från Emma: Hehe!! Jag tror ju det jämnt nu också 🙂 Ja spännande att det var flera som det hände på morgonen just!

 • Angelica

  Med min första gick vattnet 17.40, sen började värkarna 22.50.
  Med min andra, började värkarna lite smått vid 10.30, blev starkare 16.30, så fick dom ta vattnet när jag kom in vid 20.40 och va öppen 8 cm. Två helt olika förlossningar 🙂

  Svar från Emma: Ja det var stor skillnad!

 • pilotfrun

  Toppen att du gör de här små undersökningarna så även vi andra preggon får vara med och ta del av resultaten 🙂

  Och jo, jag älskar att vara gravid!! Att bära min lilla bebis är värt så mycket och alla mindre krämpor kan jag gott leva med 🙂

  Svar från Emma: Hehe så bra att undersökningarna är uppskattade!! Skönt att du kan njuta av gravidtiten och att du mår så bra. I minn familj är det många som spytt nästan hela graviditeten och bara har önskat att den perioden i deras liv ska vara över!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.