Skillnad – magen med första vs. andra barnet

Det händer mycket med magen nu och särskilt på 2 veckor, så jag tänkte passa på att jämföra magen igen. Jag skrev ju häromdagen att det känns stor skillnad från när jag var gravid med Lucas. När jag var gravid med Lucas kunde jag sova på rygg i vecka 40. Nu känner jag att det trycker på så att jag blir småsnurrig så fort jag halvsitter eller ligger på rygg. Jag kan till och med känna det när jag sitter nästan rakt på en stol. Det måste vara för att bebis ligger lite högre upp den här gången. Undra om det innebär att jag får känna magen sjunka denna gången? Det fick jag aldrig uppleva med Lucas.

Mamma berättade en så häftig grej när hon var gravid med mig. När jag vände mig och fixerade mig så stod mamma upp och hon kunde känna hur jag rörde mig och hur hela magen åkte ner när jag fixerade mitt huvud. Hon sa att det kändes som hon tappade hela magen – superskum känsla! Någon annan som har upplevt det så tydligt?

 

 

 

Visst är det skillnad! Kanske inte chockerande stor skillnad, men definitivt en skillnad! 

 

Mamma var här nyss och tyckte magen stod ut väldigt mycket. Till och med så mycket att hon kände sig tveksam på om det är en flicka eller pojke i magen. Ja, min mamma går på magformen hihi! Mamma har faktiskt ofta rätt, så det ska bli spännande att se vad hon gissar på i slutet av denna grav 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

    • Emma - På Smällen igen!

      Åhh, det kommer jag nog få känna den här gången. Magen känns verkligen som den är i vägen för andning och för att äta och sitta, ja typ allt haha!

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här