Okategoriserade

Väldigt bra ÖF i Gbg

Idag har vi varit uppe tidigt! Ja, klockan 7.00 gick vi upp! Så tidigt har jag inte varit uppe sen innan mammaledigheten, och förlossning också i och för sig! Inte nog med det så var vi och hämtade pappa Jair på sitt jobb igår natt klockan 00.15 och sen körde jag fel på vägen hem så vi var inte hemma 00.45! Så det blev inte mycket sömn i natt!

Anledningen att vi var uppe så tidigt var för att jag skulle prova en ny öppna förskolan tillsammans med en jättegullig tjej som jag träffade på spårvagnen tidigare i sommar! Hon är typ stammis där. Den här öppna förskolan heter Spira och ligger typ vid Vasa Viktoria. Och den var verkligen KANONBRA! Sångstunden var hundra gånger bättre än den på min ÖF. Den här var lite teater och rytmik! Dom två pedagogerna höll i teaterbiten och lyckades verkligen underhålla barnen trots att dom är så små! Och sen när vi sjöng för barnen så var det flera sånger med rörelser och massage-liknande rörelser för bebisar som fick bebbarna att skratta. Dom sångstunderna jag har varit på tidigare har inte varit anpassat för bebisar på det sättet så det går inte göra rörelserna på barnen. Så det här var jättejättekul och så värt det att gå upp tidigt! Dit ska jag definitivt gå igen!!!!!!!

Efter ÖF gick jag och tre andra tjejer en sväng på stan. Hämtade ut gratis biobiljetter till Snabba Cash och åt på kafé 🙂

20130815-183352.jpg

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.