Okategoriserade

Jobbig VAB-dag

Stackars lilla Lucas! Han mår inte alls bra plutten. Nästan hela dagen har han hängt på mig och allt är jobbigt för honom just nu. Hostan har i alla fall varit bättre inatt. Vi jobbade förebyggande igårkväll och gav honom faktiskt bricanyl, mollipect och honungsvatten. Jag väntade med mollipecten in i det sista eftersom den är så äcklig, men när hostan inte gick över så gav jag tillslut den och han sov faktiskt utan en enda hostattack! Och idag har han knappt hostat alls så antingen är hostan på väg att gå över eller så gjorde det susen med medicinerna och honungsvattnet.

Men lillskrutt har ändå varit hängig och bara kunnat sova om han får sova på mig (och så har han inte sovit på hur länge som helst). Så fort jag har lagt ifrån mig honom har han vaknat, så det enda jag har ätit idag är två lussekatter!

Hoppas på en bättre dag imorgon!

  

PS. Jag såg någon som skrev något om att alla föräldrar bara klagar på sina barn! Jag klagar absolut inte på Lucas när han är sjuk, men jag tänker inte heller försköna verkligheten genom att skriva att det inte är ett dugg jobbigt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.