Okategoriserade

På väg till tandläkaren

Nu är jag på väg till tandläkaren igen. Denna gången är det som tur inte för en visdomstand utan för en tand med hål i. Inte för att det är så kul heller, men det ska bli skönt att få ordning på den. Det isar och värker jättemycket i den trots att dom har borrat upp den och gjort en provisorisk fyllning. Nu ska vi se om det behövs rotfyllas eller om dom kan göra en permanent fyllning. Skönt att få detta gjort innan vi åker till Brasilien och jag är fantastiskt glad att jag har tecknat Frisktandvård så det kostar inget att gå till tandläkaren förutom årsavgiften jag betalar 🙂

Jag gör mig inte iordning för att gå till tandläkaren. Det känns bara fånigt och fåfängt. Men när jag inte gör mig iordning så vill jag helst inte träffa nån jag känner och om jag gör det så vill jag ABSOLUT inte träffa kollegor! När jag gick på spårvagnen så var fet såklart flera kollegor där, men då måste jag ju såklart gå fram och prata med dom fast jag helst hade velat ställa mig nån annanstans där jag inte syntes. Det var inte värsta grejen, men jag sminkar mig alltid till jobbet och jag vill helst uppfattas som fräsch och pigg. Utan smink så är jag rädd att jag mest ser ut som en trött småbarnsmamma som inte hinner med utseendet längre. Men jag har iaf nästan inga finnar längre. Ansiktsbehandlingarna med AHA-syra som jag har gjort hos Jills Skönhet & Hälsa har verkligen gjort sitt!

20131121-181134.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.