Okategoriserade

Barnvagnspromenad och bebismys

Idag har jag och en annan mamma promenerat med våra barnvagnar. Det blev 3 varv runt sjön här så det tog ungefär en timma allt som allt. Efter promenaden gick vi hem och drack kaffe och då fick Lucas och lilla Charlie, 7 månader, hälsa lite på varandra! Det var så himla sött för när jag la ner Lucas så ålade sig Charlie fram till Lucas och klappade honom två gånger på pannan! Försiktigt!! När Charlie tar i mitt ansikte och sin mammas ansikte så nyps han lite, men när han klappade Lucas på pannan så gjorde han det så försiktigt! Jag blev så himla överraskad! Visserligen gled lilla fingret ner över Lucas ögon men Lucas reagerade inte på det. Strax därefter sträckte Lucas sig ut mot Charlie och kände försiktigt på hans kind! Lucas brukar klappa försiktigt i ansiktet, ibland kan han fäkta lite, men den här gången klappade han jätteförsiktigt! Jag blev så tagen! Det var så himla sött!

Men sen när jag tog fram kameran tittade dom bara på mig och väldigt lite på varandra, men här är några bilder iaf!

20130816-180124.jpg

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.