Okategoriserade

Tips till farsdag – The Man Box

Jag fick månadens Glossybox i fredags och Jair frågade nyfiket vad det var i min Glossybox. Han är alltid lika nyfiken fastän det bara är smink och skönhetsprodukter. Det slog mig då att Glossybox har ju också The Man Box, en liten goodielåda med skönhetsprodukter för män (eller grooming-produkter som det kallas)! Fattar inte varför jag inte tänkt på det förut, men det är ju faktiskt perfekta farsdagpresenten! Skippa kallingar, slipsar och trisslotter, det blir liksom ingen överraskning mer än vilken färg slipsen har i år hehe!

 

20141102-005803-3483386.jpg

Jag blev så glad när jag kom på det här, för det är precis sånt här som jag vill tipsa om. Och köpa själv också såklart! På bloggen vill jag gärna komma med lite unika påhittiga tips till er, sånt som ni inte har tänkt på själva. Och det som gör just The Man Box till ännu mera perfekt är att den är BILLIG! Bara 169 kr och då får du 5 skönhetsprodukter! Det är en prenumerationstjänst, men man kan välja om man vill fortsätta prenumerationen eller om man bara vill köpa en box (det är bara att säga upp prenumerationen). Vill man fortsätta prenumerationen är det bara 169 kr/kvartal eftersom det bara kommer 4 boxar per år. En års-prenumeration av The Man Box blir alltså 676 kr om man nu vill ge pappan det 🙂 Ja, ni ser, det är verkligen bra priser även för den som har det lite snålt!

En annan bra grej är att The Man Box är en bra present om man bor långt ifrån pappan man vill fira. Boxen skickas ju med posten så då kan man fira på distans 🙂

Tips Tips!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.