Vad jobbar Victor med?

– Sponsrat inlägg –

Jag har fått så många frågor om Victors jobb! Så roligt att ni är intresserade! Det är väl på tiden att jag berättar lite mer 🙂 Victor har faktiskt en väldigt intressant bakgrund, som t.o.m. klår min spännande karriär med exjobb i Brasilien. Han har levt och gjort saker som jag önskade att få göra, så ibland blir jag nästan lite avundsjuk när han berättar 🙂 Men låt oss ta det från början…

År 1998, när Victor var 10 år provade han på “slavarbetet” som reklamutdelare. Det genererade cirka 200 kr för ett arbete på minst 20 timmar, så ovärt! Som tur var satte Victors bonuspappa stopp för det där illa kvickt!

År 1999, när Victor var 11 år, började han jobba på McDonald’s. Han var på tok för ung om ni frågar mig, men kanske inte så konstigt med tanke på hur driven han är 🙂 Själv började jag jobba på donken när jag var 15 år (2003) så vi jobbade faktiskt där båda två under 1 år men Victor i Göteborg och jag i Borås 🙂 Ungefär så här gick Victor klädd på sitt McDonald’s i Scandinavium, bra mycket snyggare än vad jag var på McDonald’s i Borås – kolla min outfit här: Jobboutfits då och nu

Produkterna på bilden kommer från engelbert strauss och är nästan på pricken lika dom McDonald’s kläder som Victor hade. Engelbert strauss har alltifrån skyddsskor till arbetskläder och verktyg. Dessa skor är med anti-halkskydd, ett måste när man jobbar med massor av rapsolja på golvet.

År 2005 började Victor jobba på NK med en avdelning som inte finns längre, nämligen hemelektronik. Han åkte bland annat hem till folk och installerade hemmabiosystem. Nu förstår jag varför vi har värsta bästa ljudet till TVn här hemma 🙂 Haha!

År 2006 fick Victor jobb på ett onlinespelbolag på Malta, inget drömjobb precis, men vad gör man inte för att få leva livet i medelhavet 😉

År 2011 gjorde Victor något av det häftigaste jag nånsin hört om i karriärväg! Han blev handplockad för en viktig roll för arrangemanget av Volvo Ocean Race. Under ett år reste han världen över för att ta emot dom tävlande vid hamnarna i Alicante, Kapstaden, Abu Dhabi, Sanya (Kina), Itajai (Brasilien), Lissabon och Galway (Irland). Tänk vilken häftig resa!! Om jag hade varit tillsammans med Victor då så hade jag också följt med på den resan. Vilken dröm!

Dessutom agerade han modell och blev fotad i dykarutrustning tillsammans med några kollegor. Bilderna printades ut och sattes upp som affischer på Volvo-kontor världen över 🙂

År 2015 tog Victor sitt pick och pack för ett jobb i Australien, det var tur att det inte blev permanent för annars hade han och mina vägar aldrig korsats. Nu är både Victor och jag kontorsråttor och trivs bra med det även om vi ibland söker en annorlunda vardag genom spännande resor m.m.

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. M

  Gött att höra Victor!

  Kanske är det just så för att du har hunnit med ett annat liv tidigare som gjort att du mognat och sätter värde på det liv som ni har tillsammans nu.

  Jag kan inte få en bättre svärson än dig.

  // Magnus

  Svara
  • Victor

   Tack och detsamma, Magnus, det värmer! 🙏🏼 Jag har fått med mig många erfarenheter, även om ingenting går upp emot att vara just precis där jag är nu och att ha livet tillsammans med Emma framför mig 🥰

   Svara
  • Victor

   Jag har jobbat inom IT de senaste 10 åren drygt, varav mer än hälften med projekt- och programledning av olika slag. Trivs grymt bra! 👍🏼 Jag började jobba direkt efter gymnasiet, och hade ju jobbat en hel del även innan dess, så jag har helt enkelt jobbat mig dit jag är idag 😊

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här