Tjejkväll med Yoga och bubbel

Igår var jag på en jättemysig tjejkväll i Orangeriet på Sverigehusets senaste lägenhetsproduktion vid Lundbybadet. Det var fantastiska Anna som är VD på Sverigehuset som bjöd in mig till tjejkvällen “Yoga, bubbel och babbel” 🙂 Det var verkligen helt fantastiskt fint! Jag älskar vårt fina radhus men igår när vi var där ville jag nästan flytta in! Haha!

Vi skulle hålla till i Orangeriet som ligger på takvåningen och har en helt fantastisk utsikt! Det var ljust och fräscht inne i Orangeriet som hade ett högt snedtak gjort av fönster. I lokalen doftade det fräscht av furu eftersom lokalens väggar och golv var av furu och betong. Doften av furu blev ett härligt inslag i vår yogalektion som hölls av @sportyogasweden. Orangeriet är verkligen ett perfekt tillhåll för dom boende att umgås med vänner på eller ha till exempel barnkalas 🙂 Jag är typ lite avundsjuk på dom som ska bo här!

img_1992
img_1994

Yogan var grym! Det var så skönt att sträcka på kroppen, andas och varva ner. Efter passet kände jag mig alldeles mjuk och avslappnad. Jag har kört yoga en gång innan och minns att jag fick träningsvärk den gången och så blev det även nu, trots att jag gymmar ett par gånger i veckan! Jag har SVINONT i axlarna idag, jag antar att yogan kom åt muskler som jag vanligtvis inte använder.

org_dsc07694
org_dsc07696
org_dsc07697

Efter yogan öppnade vi bubbelflaskorna och skålade och åt charkis från Kville Saluhall som är ett av mina favoritställen. Sååå gott! Det blev massor av härligt babbel med tjejerna. Jag kände ingen sedan innan så det var kul med alla nya bekantskaper. När jag kom hem kände jag mig alldeles upprymd och uppfylld av all härlig och positiv energi från dom andra tjejerna. Jag är så sjukt tacksam för allt! Och för mitt liv! Jag är verkligen så lycklig för allt just nu! Jag har två fantastiska barn, en underbar fästman och livskamrat och underbara vänner som bjuder in till roliga saker 🙂 Livet leker!

Tack Anna och alla ni andra för en grym kväll!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här