Hjälp! Tips på nyttigt snacks framför TVn!

När jag och Victor träffades åt vi ute på restaurang var och varannan dag eftersom det just då var det enda stället som vi kunde dejta på. I efterhand fick jag reda på att vi hade ätit för en skrämmande stor nota, ca 20.000 spänn! Jag har aldrig i mitt liv ätit för så mycket pengar förut. Vi åt gott, mycket charkis, vi båda ÄLSKAR charkis! Jag är tokig i osten och Victor i skinkan, men vi äter allt båda två. Sedan dess har det blivit charkis och lite bubbel i princip varje kväll. Jepp, vi har levt gott! Men nu är det slut med det! Jag har lagt på mig 6 kilo sedan vi träffades och även om det egenligen inte är några problem så vill jag helst gå tillbaka till att vara lite mer hälsosam igen. Vi har därför bestämt oss för att hålla charkis och bubbel till fredagar och lördagar och så kör vi nyttigt på vardagarna. Nu har suget kickat in och jag längtar efter något gott hela dagarna, så jobbigt!

Ikväll stillade vi suget med oliver och edamamebönor med havssalt, det är ju så gott! Jag funderar vad man mer kan göra som är nyttigt och gott på vardagarna. Har ni något bra tips? Gärna något som tar tid att äta så att det inte tar slut så snabbt. Jag gillar att äta på något när jag tittar på TV. Edamambönor tycker jag är bra på det viset för dom tar ju tid att äta och är goda 🙂

Sitter ni inne på något bra tips på snacks som är nyttigt och perfekt att äta framför TVn? Tipsa mig i så fall!

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. F

  Smält jordnötssmör, bred ut på en plåt och smält minst 70%ig choklad och bre över! Låt stelna och knäck sen bitar av det!

  Svara
 2. Johanna

  Smaksatta dadlar! Annars som någon ovan nämnt, smält jordnötssmör, jag har även i ett gäng Quinoapuffar samt lite honung plus en nypa havssalt, brer smält mörk choklad ovanpå. Såå gott.

  Svara
 3. Jennie

  Här kommer något gott som mina barn ÄLSKAR!

  Chokladmilkshake!
  3 st frysta bananer
  2 msk kakao
  3 dl valfri mjölk (jag brukar köra vanlig komjölk för det är godast!)

  Mixa allt i smoothie mixer och njut sedan!
  Väldigt gott att ha till frukost o vill man lyxa till den lite på helgen så toppar man med en klick vispad grädde!

  Svara
 4. Josephine

  Jag har slutar äta på kvällarna helt och hållet! Blir lätt en ond cirkel. Äter oxå nyttigare alternativ i övrigt under dagen. Mycket kvarg och ägg. Gått ner 5 kg på typ 5 veckor! Men om du absolut vill äta något på kvällen så kör på grönsaksstavar med kvargdipp! Kvarg med 0,2% fett och kryddor. 👍🏻

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här