Tips & Tricks,  Träning

Efterlyser träningssugna morsor i Gbg

Jag längtar otroligt mycket efter att kunna gå och träna! Snart kan jag nog det! Men så länge jag ammar är jag ju rätt låst! Överhuvudtaget är man ju rätt låst när man har liten om inte pappan kan ta den lille! När min kille kommer hem från skolan vill han också träna så därför skulle det ju vara rätt smidigt om jag kunde ta med Lucas när jag tränade så slipper vi samsas om vem som ska träna när… Dessutom vill jag helst träna på dagen så att det är gjort när kvällen kommer. Jag har mitt träningskort på Nordic Wellness och på min klubb på Backaplan kan man ta med barnvagnen och träna innan klockan 14 på gymmet, men jag hade mycket hellre tränat pass. Jag tycker det är ganska tråkigt att vara på gymmet… :-/

Hur som helst så kontaktade jag Nordic Wellness och frågade om dom inte kunde köra igång med mamma-barn-träning (pass där man får ta med sin bebis) och dom svarade att dom hade haft det men intresset hade svalnat så till slut hade inte så många kommit men dom skulle undersöka intresset igen.

Jag tänkte göra en liten egen undersökning och se hur många som är intresserade och om många av er är intresserade så tänkte jag skicka ett nytt mail till dom 🙂

Jag skulle helst vilja träna hopp- och skuttfri MRL, bodypump, core eller spinning. Helst på Backaplan eller Lindholmen men jag kan tänka mig att träna på nån av dom andra klubbarna i Gbg också, t.ex. Ullevi eller domkyrkan eller nån annan klubb i centrala Gbg. Mitt kort gäller på alla klubbar i Gbg.

Om ni också är intresserade skriv en kommentar vad ni skulle vilja träna och på vilken klubb och om ni är flexibla vad det gäller klubb. Tipsa gärna andra träningssugna morsor om detta också så vi får så många namn som möjligt!

3 Comments

  • Caroline

    Mamma barn träning låter jättekul! Det är något jag kan tänka mig framöver när min bebis blivit större! Nu är ju min bebis beräknad till 2 juni så vet inte hur lång tid det kommer ta innan man kan börja med sånt, men gissar att det kommer vara längre fram för min del! Men antar att det kommer vara svårt att få in träning sen, så finns det pass anpassade för mammor och barn (och om den formen kan funka just för mig och mitt barn) är jag intresserad!
    Helst i centrala stan men är också flexibel!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.