Träningsresultat redan!

Alldeles strax ska jag sticka iväg till träningen igen 🙂 Förra veckan tränade två gånger och jag nu 6 dagar senare när jag vägde mig igen hade jag gått ner 0,5 kg! 🙂 Men på dom två veckorna innan det hade jag gått upp 1,2 kg 🙁 fattar inte ens hur det är möjligt! Trodde jag skulle få mens eller nåt för då brukar jag gå upp nåt kilo.. Men nej det gjorde jag inte!

Hur som helst så ser jag ju att träningen gav snabbt resultat så nu drar jag iväg igen 🙂 Hoppas på lite snygga smidiga muskler på armarna också. Jag vill inte bli muskulös men jag vill gärna ha en liten siluett av en muskel så att jag ser snygg och vältränad ut 🙂

Jag tänkte jag skulle gräva fram nån bild på mig när jag var vältränad för cirka 2 år sen så ni ser vad mitt träningsmål är 🙂

Så här mycket är det kvar av mammamagen när jag släpper ut den!

20130603-162331.jpg

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Johanna

    Om det är magen du vill ha väck så ta först reda på om du har mammamage (det vill säga att dina magmuskler fortfarande är delade). I så fall kommer inte situps, plankan osv hjälpa. Finns en app som heter just mammamage. Jätte bra app!

    Svara
  2. Emma

    Tack för tipset Johanna! Jag använder redan den. Jag tycker inte att det känns som mina magmuskler är delade. Jag har läst instruktionerna jättenoga och känt efter flera ggr, men för att vara säker kör jag ändå på mammamage-appen och skippar sit-ups och planka och sånt.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här