Träning

60 minuter spinning

Det blev ett träningspass idag också 🙂 Mitt mål är att jag ska träna 3 gånger i veckan och försöka få en rutin på min träning nu under sommaren. Jag bryr mig inte så mycket om kosten och så nu, utan försöker bara äta någorlunda nyttigt och komma igång med träningen. Jag vill inte känna massa måsten under sommaren och jag vet att om jag tränar tre gånger i veckan så kommer jag att se resultat, men kanske inte så snabbt som om jag hade förändrat min kost också. I så fall får det ta lite tid innan jag ser resultat för Beach 2016 är ju ändå redan här 😉

Idag blev det 60 minuter spinning 🙂 Jag hatar egentligen spinning, men det var en riktigt bra tränare på passet idag så dom sextio minutrarna gick väldigt fort. Det känns som att spinning är skonsam träning för nyblivna mammor, det enda man får se upp med är knipet när man står upp och cyklar. Jag fick knipa lite extra när vi stod upp och på en del av passet kände jag faktiskt att jag nog behövde sitta lite, men det gick bra. Jag tycker att spinning är tråkigt om det inte är en riktigt riktigt bra instruktör, men jag tränar spinning ändå för jag vet vilka grymma resultat man får 🙂

Nu är jag helt slut, ögonen går typ i kors! Strax så blir det sängen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.