Hemma och mör

Nu är jag hemma från träningen, så himla skön känsla när kroppen är så där härligt mör 🙂 Det är dags för lite kvällsmat och tillsammanstid på soffan med Jair. Sen ska jag sätta mig med min bokföring innan jag redigerar morgondagens video. Jag publicerar ju en video varje tisdag, torsdag och söndag 🙂

Förresten, det verkar som att det inte blir några två månader i Thailand. Just nu ser det ut som att ekonomin “bara” tillåter 2 veckor. Vi får helt enkelt vara nöjda med det för den här gången, men nästa gång hoppas jag att vi ska kunna utnyttja Jairs föräldraledighet lite bättre 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Diana

    åh jag körde slut mig själv idag, mådde så jädrans illa, har mens och tänkte inte på att jag förlorat massa blod, körde hårt pass och i slutet blev jag sittandes i mer än 20 minuter för att varva ner, var helt yr i huvudet. 😀 HAHA men hur som helst så är jag så nöjd med dagenspass. Så skönt att köra slut sig också. 🙂

    Bra kämpat tjejen. Håller med om det du skrev på min blogg, vi får peppa varandra, jag menar man vågar ju inte säga något längre…

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här