Tips till dig som vill bli gravid

När man planerar att bli gravid så ska man börja äta folsyra. Helst i så god tid som möjligt. Många tror att man behöver köpa en extra burk som det står folsyra på, men i dom flesta multivitaminer innehåller det redan tillräckligt med folsyra, läs på så får du se om just din burk gör det 🙂

Jag upptäckte häromdagen att även mina B-komplex vitaminer innehåller tillräckligt med folsyra 🙂 Så mitt tips till dig som vill bli gravid är att välja B-komplex istället. Jag har ätit det sen i februari om jag minns rätt och det är en så enorm skillnad på mina naglar och mitt hår. Många tjejer har B-vitaminbrist och B-vitamin är något som man aldrig kan få för mycket av 🙂 Ett litet tips bara 🙂 Och detta är inte ett sponsrat inlägg, bara ett tips 🙂

20150626-003455-2095146.jpg

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här