Okategoriserade

6 veckor träning

Tyvärr har träningsmotivationen varit i botten denna veckan. Jag har varit så trött och helt enkelt inte orkat. Och det ä r ju inte så att man har jättemkt lust när det är strålande sol ute! Men nästa vecka ska jag ta igen träningen! Det har jag lovat mig själv! Imon är det dop och idag är det förberedelser som gäller så nu hinner jag inte mer än en promenad.

Jag tänkte ändå visa upp vad för synbart resultat jag har åstadkommit hittills.

20130713-101852.jpg

Jag blev verkligen supermotiverad av den här bilden! Jag hade ingen aning om att träningen skulle kunna ge så här snabba synbara resultat! Åhh vad glad jag är att jag har tagit bilder med jämna mellanrum så att jag ser framgången! På vågen står det ju still just nu så den kan jag ju inte titta på! Nu när magen nästan är platt så kanske jag kan ha min nya klänning imon på dopet! Vi får väl se vilken klänning jag tar 🙂

Kan tillägga att jag inte håller in magen på nån av bilderna. Det enda jag gör är att jag sträcker på ryggen, men det gör jag på alla bilderna!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.