Tips på simglasögon till barn

Idag ska Lucas på minisim 🙂 Det går mycket bättre för honom på minisimmet nu än vad det gjorde i våras. Nu dyker han till botten och hämtar saker och han hoppar från kanten utan att hålla sig i Jairs händer. Det är stora framsteg! Och vet ni vad framstegen beror på? Jo, något så enkelt som ett par andra simglasögon! (OBS! Ej sponsrat inlägg). 

Lucas har aldrig gillat att få vatten i ögonen, han tycker det är väldigt jobbigt, så när han började simma så köpte vi ett par vanliga simglasögon till honom, men han gillade inte dom. Dom var nog inte bekväma… Lucas ögon blev så snea att han inte såg ut som han var släkt med mig längre och jag fick bita mig hårt i läppen för att inte skratta – det såg himla roligt ut! Haha! Jag förstår varför Lucas inte ville ha dom, men vi visste inte att det fanns andra varianter förrän vi började titta på dom andra barnen och vad dom hade. Så nu i sommar så googlade vi lite och så hittade vi ett par glasögon som liknar dom andra barnens glasögon – såååå mycket bättre! Inga mera snea ögon! Lucas älskar dom och har dom gärna hemma också om han får!

Tänk att ett par simglasögon kan göra så mycket!

Vi köpte simglasögonen HÄR!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

  1. Linda

    Gammalt inlägg men jag minns att du rekomenderade dessa. Frågan jag har är vad du tycker om storleken? Lukas är fem nu? Hur sitter dom på honom ellet vad har ni köpt för nya om ni har bytt märke? Sitter och funderar på om jag ska köpa modellen 6-10 pr till mitt barn som fyller 6 i höst eller om jag ska köpa dessa 2-6? ?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här