Tips,  Tips & Tricks

Sötaste volangbyxorna till bebis – här kommer topplistan

Det finns ju en hel del bakelse-söta babykläder till flickor som nästan inte går att motstå! Jag kan bara inte låta bli att lista min topp 3 på dom sötaste volangbyxorna som jag har hittat. Det här kan nog vara det löjligaste blogginlägget i min blogghistoria, men det skiter jag i haha! Nu ska ni få se dom sötaste babybyxorna ever! Haha! (Åh nej! Detta är inte ett samarbete!)

3. Newbie volangbyxor, såg nyss att dom kommit in i lager igen 🙂

När Isadora var så här liten så täckte volangen hela rumpen, men nu så hade det inte skadat om Newbie breddade volangen lite haha!

2. Lindex volangbyxor! Innan tyckte jag att Newbies vara sötast, men nu älskar jag Lindex för deras har en bred volang som guppar när Isa kryper och det är verkligen to die for! Kolla min Universeum vlogg om ni vill se 🙂 Kolla 4.28 in i videon 🙂 Tyvärr hittade jag dom inte i webbshoppen så får väl jaga rätt på ett par i butiken istället.

1. @Sytosen volangbyxor är dom som har extra allt! Yepp, här har man inte sparat in på något! Rena rama lyxbakelsen till rumpa får Isadora i dom haha! 🙂 more is more! I LOVE IT!

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.