Okategoriserade

Tips på mammabloggar 2013

Nu har jag fått minst två förfrågningar om jag inte kan tipsa om andra mammabloggar som är lika bra som min 😛 Och jovisst kan jag göra det!!!!!!

Mina favoritmammabloggar just nu:

Bebisdags – Bloggerskan Sandra som bloggar om livet med första barnet Emilio född i april. Precis som jag gör så tipsar hon om olika saker och skriver om funderingar man har som nybliven mamma. Många gånger har hon till och med skrivit om sånt jag tänkt skriva om men inte hunnit! Hennes blogg är lika bra som min!

Min längtan efter bebis – Idlisa med sin 1-åriga son. Den här bloggerskan skriver om livet med sonen, tipsar, reser och tränar. Hennes blogg har jag följt sen början på 2012 alltså innan jag själv blev gravid. Hon är faktiskt anledningen till att jag började blogga här på minbebis 🙂

Pilotfrun – Anna med dottern Svea som är född i juni. Ännu en bloggerska med intressanta inlägg om livet med en liten bebis.

Bambi – En storbloggerska på Allt För Föräldrar som bloggar om sina två barn och om mumsiga bakverk. Jag fastnade för hennes blogg för hon kan verkligen få en att skratta. Sök på ”Skrikfest” i hennes sökfält så kommer ett jättekul inlägg upp!

Mitt liv med ord – Min vän Carro som skriver om livet med hennes söta dotter Tuva som bara är några dagar yngre än min Lucas. Här tipsas det om husmorsknep och mumsiga recept, samtidigt som man kan läsa om mammalivet utan censurering!

Elins mammablog – Elin med sin son Ted, född två veckor innan Lucas. Här finns ingen censurering överhuvudtaget vad det gäller kroppen efter förlossningen! Helt underbar mamma som inte hymlar om problem som framfall, snippan eller att håll tätt. Ärligare mammablogg kan du inte hitta! Måste läsas! I Elins blogg kan du också läsa massor om träning!

Fler mammabloggar som jag läser:

MamaBeatrice – Tvåbarnsmamma, yngsta är född 2013

Apan satt i granen – Toppbloggare på Allt för föräldrar

Emssan – Tvåbarnsmamma, yngsta född 2013

En Liten Hoppsan – Dotter född 2013

Ett Liv Som M Son född 2013

Hanna.z Tvåbarnsmamma, yngsta född 2013

Lilla Lady Tvåbarnsmamma

Ida Zäta Tvåbarnsmamma, yngsta född 2013

Lina Segelsbo Dotter född 2013

Mamma Josephine Son född i december 2012

Linda Tunström Son född 2013

Det här är inte alla jag läser, men det är några av dom som jag läser mest frekvent. Vissa av dom sista uppdaterar inte jätteofta längre, men dom flesta gör det.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.