Dag 16 av 30

Imorse var jag nere på 67,2 kg igen och där var jag faktiskt förra torsdagen också innan jag började slarva. Så jag antar att jag har missat cirka 6 dagar på grund av mitt slarv. Men nu går det åt rätt håll igen iaf 🙂 Igår var vi på Tupperware-party och när vi kom innan för dörren så kom jag på att jag hade glömt min kesella hemma och när det var min mellanmålstid så var jag så hungrig så det blev en liten liten bit av en kaka som värdinnan hade bakat. Fy på mig! Men jag är ändå stolt att jag inte gick loss totalt på kakfatet nu nät jag ändå hade ätit en 🙂

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

  1. Linda

    På fredag börjar jag också en tävling (eller det du gör kanske inte är en tävling?) Fittness Challenge är inte så viktbasrat utan man scannar kroppen och får svar på många värden som fettprocent och muskelprocent. Plus att man gör ett träningstest med olika övningar på tid. Den håller på nästan till årsskiftet så man har ett tag på sig att förbättra värdena. Är så sjukt taggad och hoppas att detta kan hjälpa mig att göra det där lilla extra för att nå dit jag vill.

    Svara
  2. Emely Tuväng Korabik

    Äsch, man måste fuska ibland annars tror jag man mår dåligt. Jag åt en kaka på jobbet för någon helg sen, visserligen sockerfri men ändå. Det gör inget så länge man sköter sin träning ju! 🙂 Kram!!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här