Första graviditeten,  Träning

Frihet för kroppen med vattengympa

Så himla skönt med vattengympan! Det är numera det enda ställte som kroppen orkar ta ut rörelserna. I vattnet är jag ju tyngdlös så då belastar jag inte bulliga fötter och korviga tår och det är verkligen så himla skönt. Trycket från bebis i magen försvinner också och magen känns så lätt och liten där i vattnet. Känns som en otrolig frihet att kunna röra på sig som man vill, för det går inte att göra på land längre!

Nästa vecka tänker jag slå på stort för då tänker jag köra Aquazumba på fredagen också 🙂 Får se hur det går nu när jag är höggravid!

Men nu är jag TRÖTT! Så nu är det läggdags för mig iaf 🙂 För min sambo blir det jobb nu, han ska nämligen göra 4000 semlor i natt!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.