Tips & Tricks

Tips för skav mellan låren

Jag läste precis i nya Amelia att dom tipsade om ett stift för 219 spänn som man kan använda mellan låren om man har problem med skavsår där på sommaren. Jag hade jättemycket problem med det när jag träffade Jair och då löste jag det på ett betydligt billigare sätt som jag tänkte tipsa om nu 🙂

Köp babypuder eller potatismjöl, häll upp en liten hög i handen och stryk på mellan benen. Det blir lent som sjutton! Babypudret/potatismjölet suger upp all fukt på en gång och då slutar det klibba och skava. Börja gärna använda det i förebyggande syfte 🙂 Fördelen med babypuder är att det finns att få tag på i alla länder (tror jag), i Brasilien heter det ”baby talco” och är även utmärkt att använda som torrschampo för blonda 🙂 Jag använder dey i håret varannan dag 🙂

Eftersom jag vet hur effektivt potatismjöl och babypuder är så kan jag absolut inte rekommendera att man köper en produkt för 219 spänn för lårskav. Nej, spar dom pengarna till nåt annat 🙂 Dela gärna inlägget så att fler kan få hjälp med lårskav 🙂

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.