Tips för skav mellan låren

Jag läste precis i nya Amelia att dom tipsade om ett stift för 219 spänn som man kan använda mellan låren om man har problem med skavsår där på sommaren. Jag hade jättemycket problem med det när jag träffade Jair och då löste jag det på ett betydligt billigare sätt som jag tänkte tipsa om nu 🙂

Köp babypuder eller potatismjöl, häll upp en liten hög i handen och stryk på mellan benen. Det blir lent som sjutton! Babypudret/potatismjölet suger upp all fukt på en gång och då slutar det klibba och skava. Börja gärna använda det i förebyggande syfte 🙂 Fördelen med babypuder är att det finns att få tag på i alla länder (tror jag), i Brasilien heter det ”baby talco” och är även utmärkt att använda som torrschampo för blonda 🙂 Jag använder dey i håret varannan dag 🙂

Eftersom jag vet hur effektivt potatismjöl och babypuder är så kan jag absolut inte rekommendera att man köper en produkt för 219 spänn för lårskav. Nej, spar dom pengarna till nåt annat 🙂 Dela gärna inlägget så att fler kan få hjälp med lårskav 🙂

Relaterade Inlägg

9 Kommentarer

  • Emma - På Smällen!

   Tack! Ja, produkten är säkert kanonbra och jag tyckte det var bra att Amelia tog upp det för ”lårskav” har jag känt mig rätt ensam med och jag skämdes faktiskt lite… Jag tycker produkten kunde vart billigare bara. 🙂

   Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack 🙂 ja det går ju också, men mitt värsta skav kom alltid när jag hade badat i havet och skulle gå tillbaka till hotellet med blöt bikinitrosa. Då blev det blöt, klibbigt, saltigt och så började det skava. Då använde jag babypuder, såg lite kul ut när jag skulle lägga på det men det var verkligen värt det 🙂

   Svara
 1. Tigermamman81/BebisHalleby

  Läste samma tips bara för någon dag sen hos någon annan men den tipsade om deo oxå. Alltså den vanliga, att när man dragit under armarna drar ett varv på insidan låren.
  Bra användbara tips som inte kostar skjortan.

  Svara
 2. Erikaevakristina

  Jag har i flera år använt siliconbaserat glidmedel på låren! Fungerar sååå bra! Man behöver inte alls mycket för att det ska hjälpa 🙂 det som är både Silicon och vattenbaserat fungerar inte däremot så man får se till att köpa rätt. Mina lår går ihop lite väl mycket så jag brukade få typ sår av skavet haha…

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här