Okategoriserade

Det sa swish!

Den här dagen har swishat förbi snabbare än snabbast. Idag har jag gjort massor av saker, men inte allt som jag planerade för jag valde att sola istället haha 🙂 Jag är väldigt nöjd med beslutet att jobba på brännan för det var så skönt att få koppla av lite 🙂

Hur som helst så har dagen varit fullspäckad, jag har jobbat, solat, läst nya Amelia, lunchat med Isadora, hämtat på dagis, kört på en timmes lång tur med elbilen (powerwalk för mig), åkt till syrran i Mölndal, färgat håret, jobbat lite till, tittat på tv-serier med Jair och nu sitter jag här framför datorn igen, men ögonen går i kors så det är helt klart dags att lägga sig nu.


Isadora och Lucas glassar runt i coola jeepen


Vi stannade till för lite glass…

… och jordgubbar!


Mumsigt!

Imorgon har jag ett superviktigt och spännande kundmöte – jag riktigt längtar tills imorgon! Gonatt så länge!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.