Okategoriserade

Nya sandaler + stor sommarrea

– I samarbete med Footway –

Nu har sommarrean börjat och har man lite tur så kan man finna årets sommarskor på rean på Footway, där är det nämligen upp till 50% just nu. Det är många kända märken med på rean bl.a. Kavat, Adidas, Superfit och Lucas nya sandaler från Timberland. Fräsiga va?! Jag älskar färgen, snygg, modern och naturlig och eftersom den är såpass neutral så passar den till allt 🙂

Lucas var så nöjd när han fick dom! Han ville till och med sova med skorna – min lilla knäppgök!

Själv har jag egentligen sandaler så det räcker för denna sommarn, men inga sandaler har nånsin varit så sköna som dom som jag köpte från Rieker, så jag bara måste ha ett par till! Den här gången ville jag ha ett par med vanlig klack istället för kilklack, så att jag kan variera mig lite 🙂 Jag hittade dessa hos Footway – snygga va?!

Sandalerna är både snygga och helt galet sköna! När jag var på Backaplan häromdagen så var det till och med en tjej som stannade mig för att fråga var jag har köpt dom! Det är roligt att ha skor som folk lägger märke till tycker jag, men framför allt så är de roligt att ha ett par snygga sandaler med klack som man kan gå i utan att vara rädd för få ont nånstans 🙂 Sandalerna har inget knäppe som ska öppnas/stängas varje gång som dom ska av eller på, istället sticker man i foten och drar i den strectchiga remmen bakom hälen för att foten ska hamna på plats i sandalen. Trampdynan är mjuk och skonsam för framfoten och får mig att undra var Rieker har varit hela mitt liv?! Haha!

Jag är väldigt förtjust i mina nya sandaler, men älskar fortfarande dom andra två också. Ni hittar även dom på Footway, fast dom grå har ljusa guldband istället för silver – superläckra båda två!

2 Comments

  • Skolkurator

    Älskar också Reiken. Enda problemet är storlekarna. De är större än ”vanliga” skor. Har i vanliga fall 37, men på Reiken behöver jag 36 eller egentligen 36.5 men det finns inte. Så surt att inte få till en bra storlek när skorna både är snygga och sköna…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.