Okategoriserade

Räddat mycket mat

– I samarbete med ResQ Club –

Idag har jag varit och hämtat överbliven lasange på Kooperativet Pagoden via ResQ Club. Det är första gången som jag räddar mat från Pagoden. I vanliga fall så åker jag alltid till Kooperativet Lindholmen eftersom det ligger närmare oss, men det har varit lite mindre matsvinn på Lindholmen den sista veckan så när jag såg att det fanns 11 lasange på Pagoden slog jag till och beställde allihopa 🙂 Ni måste tro att vi är galna som äter så mycket lasange, men den lasangen är den enda matträtten som båda barnen äter och som vi också gillar. Dessutom går den utmärkt att frysa in och det sparar tid för både mig och Jair. En matlåda räcker både till en vuxen och ett barn, ibland delar jag och barnen på en lasange, men då kan det hända att jag behöver ta en macka efteråt, beroende på hur mycket barnen åt.

Isadora vet att det är lasagne i lådorna och blev helt förtjust!

Jag har sett att det finns några andra intressanta restauranger i stan som inte heller slänger mat, bland annat en sushi-restaurang som ofta lägger upp lunch-lådor på ResQ Club som jag tänkte åka och rädda mat ifrån en dag när Jair är hemma. Jag har aldrig varit där så jag vet inte hur det är med parkering och då är det lättare att inte ta med barnen första gången. Det ska bli spännande att testa 🙂 Vi testade även att hämta Meze på en libanesisk restaurang och bjöd på till min mamma och syster, min syrra pratar om Mezen än idag, den var verkligen supergod!

Om du inte har provat ResQ Club ännu så passa på att nyttja koden PASMALLEN innan du gör din första beställning, då får du 30 kr på ditt ResQ Club konto efter att du gjort din första beställning!. ? Koden gäller alltså bara nya användare.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.