Testar brow lift + riktigt bra nagelstylist i Göteborg

– Samarbete –

Jag hade egentligen tänkt göra både fransar och bryn innan förlossningen bara för att känna mig lite extra piffig när bebis kommer. Tyvärr blev det inga fransar pga corona-isolering, däremot hann jag med och testa en för mig helt ny behandling på mina bryn när jag var hos min nageltjej @heidinailslashes förra veckan. Alltså wow!

Behandlingen jag gjorde heter “Brow Lift” och innebär att brynstylisten färgar och limmar ens egna bryn uppåt så att dom ser tjockare ut och går att forma som man vill. Jag har ju normalt inga bryn alls, mina är både tunna och alldeles blonda så om jag inte målar dom så syns dom knappt. Jag blev så imponerad över skillnaden, jag trodde att jag skulle bli tvungen att tatuera för att få ordning på mina bryn. Det behöver jag absolut inte när brow lift fungerar så här bra 🙂 Heidi sa att många behöver faktiskt inte tatuera utan det räcker ofta med brow lift 🙂

dsc02833
dsc02847
dsc02845

Om ni vill ha tips på en riktigt bra nagel-, frans och bryntjej på Hisingen i Göteborg så kan jag varmt rekommendera att gå till Heidi. Jag började gå hos henne för flera år sedan, efter att jag hade haft några riktigt hemska upplevelser på andra nagelsalonger, jag fick t.ex. fotsvamp och blev ordentligt illa behandlad på en salong på Backaplan. Nu njuter jag av varje besök på salongen, det känns ungefär som att träffa en god vän och tiden bara swischar förbi 🙂

Här kommer några av mina favoritnaglar som hon gjort på mig genom åren 🙂

img_6334
img_8987
img_8986
img_8988

Just nu finns Heidi på Elit Hår & Skönhet på Backaplan men den 1:a september flyttar hon till den supermysig salongen Kya Lash Line på Eketrägatan 11 (Kyrkbytorget). Boka gör ni HÄR!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här