3 grejer som verkligen får mig att vilja få ut bebisen

Nu är jag så nära mållinjen att jag nästan kan ta på den! När som helst startar förlossningen och den här graviditeten är ett minne blott! Det känns lite sorgligt att det ska vara “över”, men samtidigt har känslorna och längtan av vad som kommer börjat ta över. Jag vill fortfarande inte få ut bebisen än, jag vill njuta lite till, men jag längtar också oerhört mycket efter saker i livet efter graviditeten. Jag tror det är lite biologiskt att man som höggravid ska börja längta efter att inte vara gravid längre. Här kommer dom tre grejerna som får mig att längta allra mest efter att få ut bebisen.

1. Jag visste inte att jag kunde längta så här mycket efter att kunna röra mig, gå snabbt, bli svettig av en powerwalk, men herregud så jag längtar! Jag fast för att bli gammal när jag tänker på hur mycket jag längtar efter att få gå snabbt nu när jag är gravid. Att bli gammal innebär ju förmodligen att ALDRIG mer kunna gå snabbt!

ÅÅÅÅÅÅÅHHH vad jag längtar efter första snabba barnvagnspromenaden!

2. Jag har börjat längta efter min gamla kropp och tycker att jag såg så smal ut innan jag blev gravid (trots att jag inte tyckte det när bilderna togs). Jag älskar ju egentligen gravidkroppen och brukar säga att jag aldrig trivts så mycket i min kropp som jag gör när jag är gravid, men nu sitter jag och beundrar bilder på mig själv från förra sommarn. Haha!

3. Men det jag längtar kanske allra mest efter just nu är MÖGELOST! Det är livets godis för mig, det finns verkligen inget som slår en riktigt god mögelost. Nu längtar jag så mycket att jag nästan kan känna smaken i munnen! 🙂 MUMS!

Nämn 3 grejer som du längtar eller längtade allra mest efter när du var gravid 🙂

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. Caroline

  1. Kunna ta ut sig på ett riktigt kul och svettigt träningspass
  2. Sova utan att vakna x antal gånger för att kissa eller för att kroppen gör ont och att kunna sova på magen
  3. Salami- och brie-macka
  ?

  Svara
 2. Caroline

  1, äta utan att det stod en upp i halsen, bokstavligen?
  2, kläder som satt ordentligt
  3, röra mig som jag ville, typ träna, komma ur soffan/sängen osv?

  Svara
 3. Patricia

  1. Kunna röra mig normalt och träna!!
  2. Mögelostar å charkisar!!! <3 <3
  3. Ett riktigt kallt glas bubbel! 😀

  Svara
 4. Malin

  1. I slutet längtade jag såå efter att kunna röra mig utan att stöna som en gammal man (hade foglossning från vecka 20 så i slutet var den inte nådig).
  2. Att få äta en riktigt god plocktallrik med allt som hör till
  3. Att få ha mer än bara de tre/fyra klädesplagg som faktiskt satt ok på slutet!

  Svara
  • Emma

   Haha! Kan verkligen relatera till det med kläderna nu ? det är nästan tur att jag är i coronaisolering för då kan jag gå runt i samma kläder varje dag utan att nån bryr sig ?

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här