Okategoriserade

Tävla om ett Bli-Gravid-paket!

Nu är det på tiden för en ny tävling här igen tycker jag! Denna gången har jag något till alla er som också har tänkt starta bebisverksta någon gång detta året 🙂 Jag har nämligen fått chansen att tävla ut två Bli-Gravid-paket värde 386 kr från Graviditetskollen.nu!

20150212-222901-80941798.jpg

Egentligen har jag fått chansen att tävla ut 2 paket, så jag valde att ha en här på bloggen och en på min instagram. Så för dubbel vinstchans så kan ni vara med och tävla på båda tävlingarna 🙂  Vi kör rubbet på bloggen istället!

Det enda ni behöver göra för att vara med i tävlingen här på bloggen är:
– Gilla Graviditetskollen på Facebook HÄR!

– Kommentera inlägget och skriv att du är med och tävlar

Vill du vara anonym inför alla andra läsare när du tävlar? Då behöver du inte skriva ditt namn när du kommenterar, bara ange samma mailadress som du har på facebook när du kommenterar, eller skicka en print screen till min mail som visar att du har gillat Graviditetskollen på fb. Min mail är pa.smallen@hotmail.se

Tävlingen avslutas söndagen den 22:e februari 20.59!

Lycka till!!

 

30 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.