VAB med ögoninflammation

Idag är jag hemma med skrutt som har fått ögoninflammation på dagis. Japp, för det är tydligen en av alla sjukdomar som går på dagis just nu. Lucas öga har varit kladdigt i helgen, men nu är det ÄNNU kladdigare! När jag ringde till chefen imorse och sa att jag måste vara hemma och vabba så hade jag i tankarna att det blir nog bara en dag, men nu verkar det ha blivit värre. Men att vabba med ögoninflammation är iaf ganska så tacksamt för Lucas mår ju ganska så bra, är pigg och glad. Jag behöver heller inte oroa mig för feber eller vara vaken halva nätterna. Skönt det!

 

IMG_2688.JPG

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

  1. Kristin

    Åh, samma här lille sötnosen fick ögoninflammation i lördags och det är fortfarande massa var idag, så vi blir hemma imorgon med. Är nog sånna tider nu att det går allt möjligt. Ha en mysig och fin dag!

    Svara
  2. Anna

    Vi köpte ngn sorts våtservett när vår kille fick snor upp i ögonen och då försvann det på ett par dagar. Istället för tre veckor som jag hade hört att det kunde ta! Fanns på Apoteket hjärtat.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här