Okategoriserade

VAB med ögoninflammation

Idag är jag hemma med skrutt som har fått ögoninflammation på dagis. Japp, för det är tydligen en av alla sjukdomar som går på dagis just nu. Lucas öga har varit kladdigt i helgen, men nu är det ÄNNU kladdigare! När jag ringde till chefen imorse och sa att jag måste vara hemma och vabba så hade jag i tankarna att det blir nog bara en dag, men nu verkar det ha blivit värre. Men att vabba med ögoninflammation är iaf ganska så tacksamt för Lucas mår ju ganska så bra, är pigg och glad. Jag behöver heller inte oroa mig för feber eller vara vaken halva nätterna. Skönt det!

 

IMG_2688.JPG

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.