Okategoriserade

Lucka 1 är öppen!

Godmorgon kära läsare!

 Idag är det 1:a december och premiär för På Smällens bloggjulkalender 2014!

Nu öppnar vi lucka 1!

Bloggjulkalender Lucka 1

Foto: Makalösa Minnen

Vi slår på stort redan i lucka 1!

Vår sponsor i första luckan är nämligen SleepCarrier som sponsrar med en mjuklift värde hela 1495 kr!

Det här vill ni bara inte missa!

20141124-220808-79688924.jpg

SleepCarrier är mer än bara en mjuklift, den har hela 4 användningsområden! SleepCarrier passar i nästan alla barnvagnars liggkorgar. Den medföljande selen gör att liften förvandlas till en bärsele och du kan enkelt bära ditt barn till sömns och på ett enkelt sätt lägga ned ditt barn utan att riskera att barnet vaknar. När du lagt ned barnet kan barnet fortsätta sova i SleepCarrier som Babynest eller så kan du fälla ned kortsidorna så att SleepCarrier blir helt plan som madrass att sova eller leka på. Kolla gärna in videon på SleepCarrier HÄR!

 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta vad ni tycker är den bästa funktionen med SleepCarrier
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många reflexer sitter på Lucas barnvagn?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

58 Comments

 • Thaimorsan

  Woohoo kände på mig att denna vinst skulle komma på lucka 1 🙂
  Svar: 2 reflexer på vagnen och du inte har satt dit några extra…

  Önskade att denna fanns då T kom. Då skulle den vara bra att ha i hårdliftet som BABYNEST och bara kunna lyfta av henne från korgen för det var bökigt med hårdlyftet. Sedan har henne i nestet på sängen mellan oss och sova då hade vi inte behövt en extra babynest. Inte heller babygym… Bli hon ledsen så kan hon bli gungad, så det är bara fästa henne i tillhörande bärselen och hon kan fortsätta sova i liggläge. Mest guldvärt för oss hade varit att ha SleepCarrier i hårdliftet som mjuklift och babynest som sagt 🙂

 • Sandra Skogholm

  Bästa verkar vara att man kan ha den som bärsele om bebis somnat i vagnen men man vill gå in och som vi bor i lägenhet, allt blir lite krångligare då så detta verkar ju toppen!

  Jag tror Lukas har 6 st reflexer på vagnen

 • Sofie Altuntas

  Vi är en familj som reser väldigt ofta och då skulle detta bärsele passa perfekt. Det skulle underlätta mycket både i vardagen och när man är ute på fart och fläkt med en liten krabat <3

  Jag tror att Lukas har 4 reflexer på vagnen

  Jag har mailat en länk till dig där du kan se var jag delat tävlingen

  MVH
  Sofie

 • Erica

  Hej!
  Det bästa är ju helt klart att kunna lyfta in bebisen från vagnen till spjälsängen, och sen kunna ”Veckla ut” sängen utan att riskera att väcka hen.
  Tror Lucas har 2 reflexer.
  Nu håller vi tummarna.

 • Caroline

  Hej! Den bästa funktionen med sleepcarrier är att bebisen får det komfortabelt. Den ligger mjukt och säkert och upplever samma känsla som det var i magen. Underbart mysigt och framförallt smidig att bära när bebisen sover och man inte vill lyfta upp den och då väcka den.
  Utslagsfråga: jag har för mig att du använde dig utav reflexspray på din trille så jag gissar på det 🙂

  Nu håller vi tummarna!!

 • Angelica

  Det bästa med den är att man inte behöver lyfta upp och ”råka” väcka bebis om den sover 🙂 Jag tror att Lucas har 5 reflexer på sin vagn

 • Josephine

  Skulle passa bra till kommande bebbe! 🙂
  Superbra att man kan ta upp barnet utan att väcka det och lägga in det i sovrummet för att sova färdigt. Så h*n inte blir väckt av storebror! 🙂

  Jag tror du har 3 reflexer. 😛

 • Cissi

  Det bästa är att den har så många användningsfinesser och att man kan lägga ner utan att väcka – en riktig lifesaver med 3 barn 😉

  Mailat screenshot från instagram, men tror vi följer varann där?

  Jag tror Lukas har 6 reflexer på sin vagn 😉

 • Tina Carlström

  Fördelen är att du kan ha den som bärsele, att du kan ha den i vagnen etc. Du kan använda den utan att behöva väck ditt barn varje fång du ska förflytta dig från tex vagnen till sängen eller liknade. Vore toppen, min son är jättekänslig och vaknar så fort man lyfter upp honom.
  Jag tror det finns 6 reflexer.
  Har tipsat på min FB, Tina Carlström. Har mailat dig.
  Kram Tina

 • isabell

  Bästa funktionen för just oss här hemma är att man kan ha på sig den för att gå omkring med barnet och sedan inte behöver lyfta ur de. Eftersom vårt barn har svårt att somna i sängen och vaknar lätt när man lyfter honom.

  Jag tror att de finns 6 reflexer på vagnen

 • Anna

  Hej, jag mailade dig länken jag lade ut i min blogg.

  Jag ska ha nummer två i vinter och jag tittade precis på en liknande produkt som har multifunktion. Vore fantastiskt att vinna den här! Den bästa funktionen måste vara att man inte behöver flytta bebisen när den sover. Det var något jag saknade med min son för vi hade varken babynest eller mjuklift med honom.

  Jag tror att det finns 2 reflexer på trillevagnen. Du har inte satt dit några nya om du inte har sprayat den med reflexsprayen. Om du menar babyzen vagnen så är den sprayad, eller var i vart fall det en gång . 🙂

 • heidi v

  hej!
  jag tycker det bästa med en sleepcarrier är att den har så många användningsområden=) perfekt att ha i vagnen och som babynest mm.

  lucas vagn: antal reflexer — > 7

  hur är det .. kan man bara vinna en gång på julkalendern?

  /Heidi

 • My Thulin

  Hej, jag har tipsat på min Instagram men även skickat ett mejl med printscreen till dig.

  Jag tycker det är så smidigt att man kan bära med sig barnet fast det sover . Perfekt i kö osv.
  jag gissar på 7 reflexer

  Mvh My.

 • elin

  Hej! Sleep Carrier verkar ha många bra funktioner men den bästa verkar ändå vara att man kan förvandla till en bärsele och inte behöva väcka barnet om man tex som jag bor tre trappor upp och barnet har somnat i vagnen 🙂 🙂
  Jag tror att lucas vagn har 6 reflexer! 🙂 kram!

 • Sandra Sjöstedt

  den hade varit perfekt för oss för vilken dag som väntar vi vårt andra barn. Så det bästa är att man utan problem kan bära med sig en sovande bebis om man måste hjälpasitt andra barn (2,5 år) med saker och vill ta med sig den lille.

  Jag tror han har 4 reflexer på sin vagn

 • Camilla M

  Jag tror han har 2 reflexer på vagnen 🙂 Sleepcarriern verkar otroligt smart och jag tror den bästa funktion är att kunna lägga ner bebisen utan att den vaknar. Har en liten hemma som ofta bara vill bli buren när hon ska sova och så fort man lägger ner henne så vaknar hon. Denna hade nog kunnat lösa vårt problem med timslånga nattningar, och vad gör man inte för lite mer sömn 😉

 • Annika

  Jag tror på 6 reflexer! Det bästa med sleepcarriern enligt mig är att det är ett ”bärande babynest”. Nu när vi e hemma hos andra o sonen på 6 månader somnar o jag lägger han i någons säng vill jag gärna säkra sängen med kuddmurar al’a alcasar vilket gör att jag rotar i folks bäddade sängar vilket känns sådär 😉 Så med sleepcarrien hade ja inte behövt oroa mig så mkt över att lillen rullar ner för sängen då han kan sova i denna (+ troligtvis kuddmurar ändå 😉 ). Håller tummarna!

 • Viktoriae

  Eftersom min yngsta som är tre månader bara somnar om han blir buren och är omöjlig att lägga i sängen utan att han vaknar måste sleepcarrier vara den perfekta lösningen. sen verkar den vara lätt och smidig att använda. Jag tror du har 3 reflexer på vagnen.

 • Jenny

  Vi väntar vårt andra barn i mitten av januari och sleepcarriervhade varit ett välkommet tillskott som ”tillbehör”. Den bästa egenskapen är att den inte har ett användningsområde utan att den är multifunktionell!
  Jag gissar på 3 reflexer!

 • axdal

  jag älskar funktionen att man kan ha den som ett bärsele i liggande position. perfekt för de barn som inte kan sitta i bärsele. Tillexempel barn med down syndrom eller höftluxation. väldigt smart. och jag vet att personen jag skulle ge den till om jag vann skulle kunna ha extremt stor nytta av en då hon har ett barn med down syndrom på 2 månader som även har ett hjärtfel och han har en massa slangar kopplade till sig så denna vore perfekt för dem och det skulle underlätta vardagen för dem.

  jag tror att det finns 4 reflexer på vagnen. 🙂

 • Elin

  Vi som har en äldre son och kommer behöva använda olika vagnar tycker det är suveränt att den passar så många modeller av vagnar. Lätt att flytta mellan dessa också! 🙂

  Chansar på 7 st reflexer!

 • Emma J

  Det bästa med Sleep Carrier måste ju ändå vara att man kan flytta guldklimpen på ett enkelt sätt! Skulle göra vardagen så mycket enklare.

  Jag gissar på 7 reflexer. Några uppe hängandes på vagnen och några längre ner.

 • Mari

  Har tipsat.
  Den smartaste funktionen enligt mig är att man kan göra den till en sele. Eller hur jag ska förklara. Måste vara perfekt då man har smått som vill ha närhet, som då kan ligga ner och sova och liggdelen blir varm för att sedan kunna läggas ner i tex sängen.
  Jag tror det sitter sju stycken reflexer på Lucas barnvagn.

 • Mitt favoritmotiv är

  2 reflexer gissar jag på

  Det bästa är att den kan förvandlas till bärsele. Perfekt julklapp till lillasyster som nyss fick sitt första barn 🙂

 • Tatyana

  Blev lite fel med namnet på kommentaren, vet inte vad som hände, så skriver igen

  2 reflexer gissar jag på

  Det bästa är att den kan förvandlas till bärsele. Perfekt julklapp till lillasyster som nyss fick sitt första barn 🙂

 • Jenny

  Jag tycker att det verkar väldigt praktiskt med en inbyggd bärsele! Vi är mycket ute och går och så sover lillan så gott men när jag ska ta ur henne vaknar hon ju jämt?!
  Gissar på 8 reflexer! Man ska synas i mörkret 🙂
  Mejlar dig & tipsar på instagram

 • Anna

  Absolut de bästa skulle vara att kunna lägga ner den lille/lilla utan att den vaknar.
  Tror Ni har 5 reflexer på vagnen.
  Mejlar dig en printscreen från FB.

 • Ana Kokol

  Jag skulle vilja vinna vinsten eftersom den verkar funka till många liggkorgar. Som gudmor har man inte allt koll på vilken vagn föräldrarna har köpt ibland MÅSTE man veta det annars är det helt kört.
  Jag gissar på två!
  PS tipsade via instagram

 • Frida

  Tycker den verkar såå smart! Att den har så många användsområden- att man kan använda den till olika saker..
  Att man har barnet nära men ändå har armarna fri, o kunna lägga ner barnens utan att de (förhoppningsvis) vaknar ☺️
  Har delat på instagram(mailat dig)

  Tror Lucas har 4 reflexer på sin vagn ☺️

 • Jane Andersson

  SleepCarrier verkar ju helt optimal för en sådan som mig som inte vill köpa på mig allt för mycket saker till lillknytet som kommer i februari. Gjorde det misstaget med dottern som inte ens tyckte om hälften av alla saker. Så denna gången vill jag ha saker med mång funktioner/ användningsområden = SleepCarrier

 • Ulrika L-m Lundström

  Gissar på 8 st reflexer! Delat på facebook, se mailad skärmdump.
  Det bästa är att den är så mångsidig, ibland hittar man vissa prylar som blir oumbärliga. Jag tror SleepCarrier kan vara en sådan.

 • Petra

  Bästa funktionen är att man kan använda den i barnvagnen för att sen kunna lyfta upp barnet utan att den vaknar. Jag gissar att Lucas har 5 reflexer på vagnen. 🙂

 • Mamma Maria

  Ytterligare en pryl, kommer min man sucka tyst,
  Sch på dig gubbe, säg inte ett knyst.
  En sleepcarrier är som en makalös maskin,
  Den kan jag ha till allt säger jag med ett stort flin.
  Bära, vagga och på golvet ligga och leka,
  När han somnat, fäller jag upp väggen och hans kind smeka.
  En sak som kan användas till allt detta och ännu mer,
  Det gör att andra saker blir överflödiga du ser.
  Så det som måste vara det bästa med denna underbara sak,
  Är att det går att rensa ut innehållet i garderobens bak.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.