Svar på frågor om Fitnessfighten

Hej! Nu när du kör fitnessfajten, hur ser din konditionsträning ut? Jag förstod att det var vissa styrkeövningar och sedan ca. 20 min kondition varje dag, så vad gör du dom 20 minutrarna?
Svar:
Konditionen är uppdelad på två delar enligt träningsprogrammet. 10 minuter först och sen 10 minuter efter dom första 3 övningarna. Man kan slå ihop dom till 20 min när man tränar hemma och det brukar jag göra och då går jag först ut på en powerwalk. World of Shape rekommenderar egentligen att man delar upp konditionsträningen för att man ska få upp pulsen mellan övningarna, men det har jag slarvat lite med… På gymmet har jag kört ett pass först och sen har jag gått ut innan nervarvningen och kört World of Shapes träningsprogram, då brukar jag vara uppe i rätt hög puls. Förslag på konditionsträning är x-hopp, roddmaskin, springa, hopprep eller powerwalk som jag brukar göra 🙂

Va duktig du är!! =) Skulle också vilja prova på de där! Får man några recept i Fitnessfighten?
Svar:
Ja, man kan hitta massor av recept i Stefans blogg som man hittar här: Stefans blogg
Men för övrigt så är det inte så komplicerat att kombinera ihop nya maträtter. Allra enklast tycker jag är att göra sallader eller mat som man inte behöver nån sås. Typ rotfrukter och potatis i ugnen är sån mat som jag tycker nästan är mumsigare utan sås, men annars kan man göra en mumsig mangosalsa på kesella. Kesella kan man ju variera i all oändlighet!

Men shit! Vilka resultat, grattis! Nu blir jag lite sugen på att köra nästa månad… Är det jobbiga menyer och recept eller går det lätt att fixa? Jag har ganska precis tagit mig igenom TapouT XT, 84 dagars kampsportsinspirerad träning. Det var kul, men jag tappade bara 1 kg och några få cm. Så kostprogram skulle kanske göra susen? Klarade jag 84 dagar är ju 30 inga problem.
Svar:
Nej, det är absolut inget krångligt alls! LCHF är mycket jobbigare och mycket större omställning (jag åt det för 1,5 år sen). Jag tycker det känns som man kan äta det jag åt förut ungefär, bara lite annorlunda. Wow 84 dagar kampsportsinspirerad träning! Jag är helt säker på att du klarar 30 dagar då! Och kostprogrammet gör säkert susen för dig!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här